Το Ναυάγιο – Το ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικά καθώς το ένοχο μυστικό της Μαρίας αποκαλύπτεται. Στην Κρήτη, ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως. Ο άντρας αντιλαμβάνεται πως η κοπέλα είναι δικό του παιδί και είναι εξοργισμένος με τη Μαρία, που του έκρυβε τόσα χρόνια ένα τόσο μεγάλο μυστικό.

Το Ναυάγιο – Το ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται

Η Ευγενία επισκέπτεται απρόσμενα το σπίτι του Ιπποκράτη, προκαλώντας του έκπληξη. Ο Μάριος, αντιμετωπίζοντας πίεση από τον Παντελίδη και βασανιζόμενος από ενοχές, υποκύπτει σε σκοτεινές σκέψεις και αποφασίζει να τερματίσει τη ζωή του. Η είδηση της αυτοκτονίας του σοκάρει τη Στέλλα, που αντιμετωπίζει τις δικές της ενοχές και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Δημήτρης πιέζει τη Μαρία για απαντήσεις και αυτή επιβεβαιώνει πως η Θοδώρα είναι δικό του παιδί.

Παράλληλα, ο Πέτρος, απελπισμένος με τον γάμο της Ειρήνης, προσπαθεί να τη συναντήσει και να την πείσει. Ωστόσο, αντιμετωπίζοντας αποτυχία, αποφασίζει να εμφανιστεί στον γάμο της, σκεπτόμενος να κάνει τα πάντα για να την εμποδίσει από τον γάμο με τον Ιπποκράτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ