Το Ναυάγιο – Το άρωμα δημιουργεί αμφιβολίες στην Ειρήνη

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς το δώρο που έκανε ο Μάκης στη Λίνα αποδεικνύεται πολύ σημαντικό. Αναμένονται έντονες εξελίξεις με την Ειρήνη, η οποία, κατά την έξοδό της, ανακαλύπτει ένα άρωμα που θυμίζει τη σχέση της με τον Απόστολο. Αυτή η ανακάλυψη προκαλεί παράξενα συναισθήματα στην Ειρήνη, η οποία προσπαθεί να καταλάβει ποιος άλλος μπορεί να έχει αυτό το άρωμα.

Το Ναυάγιο – Το άρωμα δημιουργεί αμφιβολίες στην Ειρήνη

Το άρωμα αυτό αντιστοιχεί σε μια αγάπη που η Ειρήνη θεωρούσε μεγάλη, και τώρα ανήκει στη Λίνα, που το έλαβε ως δώρο από τον Μάκη. Η πηγή αυτού του αρώματος αποτελεί ένα μυστήριο, καθώς προέρχεται από τη βαλίτσα που ταξίδεψε από τα Χανιά προς τον Πειραιά, και περιείχε τα αρώματα που είχαν δημιουργήσει ο Απόστολος και η Ειρήνη.

Η ανατροπή στην ιστορία ξεκαθαρίζεται όταν ο Πέτρος, αντί να βρει την εικόνα, ανοίγει μια βαλίτσα και ανακαλύπτει τα αρώματα. Η ομοιότητα της βαλίτσας με αυτήν που κουβάλησε ο Αντώνης, που περιείχε την εικόνα, αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο που ξετυλίγει το κουβάρι των εξελίξεων, φέρνοντας μαζί του ανατροπές και μυστήριο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση