Το Ναυάγιο – Την γλιτώνει τελευταία στιγμή

Το Ναυάγιο – Το αποψινό επεισόδιο της σειράς θα μας κόψει την ανάσα καθώς, η Στέλλα είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ζωή του Μάριου. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η νύχτα πλησιάζει στο τέλος της. Ο Μάριος, αντιστέκεται και υποστηρίζει πως ακόμα κι αν τον σκοτώσει, δεν θα επανέλθει ούτε ο Κυριάκος, ούτε η ζωή της θα γίνει καλύτερη.

Το Ναυάγιο – Την γλιτώνει τελευταία στιγμή

Ο Βασίλης φτάνει έξω από το σπίτι της Στέλλας, ακούγεται ένας αδιαχώρητος πυροβολισμός. Το μυστήριο εκκρεμεί. Ο Ιπποκράτης, αφού η Ειρήνη ονειρεύεται ξανά τη Γαλλία, επιζητεί τρόπο να την πείσει να μην εγκαταλείψει τα όνειρά της. Ο Γιώργης και ο Βασίλης αντιλαμβάνονται με τρόμο το σχέδιο της Στέλλας για εκδίκηση, στον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της. Η Λίνα επιχειρεί μια τελευταία προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Μάκη, ενώ ο Δημήτρης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μαρίας, με σκοπό να αποκαλύψει όλες τις αλήθειες του παρελθόντος.

Συντετριμμένος, ο Γιώργης μαθαίνει πως η πληροφορία από την Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη, πέφτοντας έτσι σε παγίδα. Ενώ η Στέλλα έχει απέναντί της τον Μάριο, τον σημαδεύει με αποφασιστικότητα. Αυτός, απελπισμένος, προσπαθεί να την πείσει να τον λυπηθεί. Ο Βασίλης, όμως, φτάνει έγκαιρα για να αποτρέψει το κακό. Η συνέχεια αναμένεται με αγωνία, καθώς οι μοίρες των χαρακτήρων συνδέονται σε έναν πολύπλοκο και ανατρεπτικό λαβύρινθο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ