Το Ναυάγιο – Θύμα ληστείας η Ειρήνη

Το Ναυάγιο – Τραγική θα είναι η συνέχεια των γεγονότων στη σειρά, καθώς η Ειρήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αδιανόητη προδοσία. Ο Ιπποκράτης, επιβλητικός και υποκριτικός, δίνει εντολή για μια ληστεία που θα στοιχειώσει τη ζωή της.

Το Ναυάγιο – Θύμα ληστείας η Ειρήνη

Η Ειρήνη, παρά τα δύσκολα, ξεκινά να ανακτά τη δύναμή της. Ένα γράμμα από τα Κύθηρα φέρνει μια ανακούφιση, μια ευκαιρία για νέα αρχή. Οι Γάλλοι εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί της στον χώρο των αρωμάτων στο Παρίσι. Στην προσπάθειά της να ξαναχτίσει τη ζωή της, η Ειρήνη ονειρεύεται και επαγγελματικές προοπτικές με βάση τα αρώματα που δημιούργησε παλιά με τον Απόστολο. Η καρδιά της την καθοδηγεί στην απόφαση να ακολουθήσει αυτήν τη νέα πορεία, εγκαταλείποντας τα πάντα για μια ευκαιρία στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ο Ιπποκράτης, με παγίδες και ύπουλα σχέδια στο μυαλό του, είναι έτοιμος να την αποτρέψει. Σχεδιάζει να κόψει τα φτερά της Ειρήνης, στέλνοντας επίθεση κατά της ίδιας και κλοπή του τετραδίου με τις πολύτιμες φόρμουλες των αρωμάτων. Γνωρίζει πως χωρίς αυτές, όλα τα όνειρά της θα καταρρεύσουν. Η Ειρήνη, όμως, χτυπημένη από την επίθεση, σύντομα βρίσκει τον εαυτό της να κλαίει, φοβούμενη για το μωρό που κουβαλά στην αγκαλιά της.

Η τρομοκρατία που βιώνει είναι ανείπωτη. Καταρρέει, όχι μόνο επειδή έχασε το τετράδιο της, αλλά και επειδή ο κόσμος που είχε ονειρευτεί καταρρέει μπροστά στα μάτια της. Το μέλλον της Ειρήνης, λοιπόν, είναι αβέβαιο και οι προκλήσεις μπροστά της είναι πολλές. Το Ναυάγιο έχει εξελιχθεί σε έναν δραματικό χώρο όπου οι ψυχές δοκιμάζονται και οι προδοσίες αποκαλύπτονται, αφήνοντας το κοινό να παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ