Το Ναυάγιο – Συναντά το σπλάχνο της και λυγίζει

Το Ναυάγιο – Η Λαμπρινή στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα ζήσει μία συγκλονιστική στιγμή όταν επιτέλους θα αγκαλιάσει τον Πετρή της μετά από μακρόχρονη απουσία. Η ώρα της επιστροφής του Πέτρου στους γονείς του πλησιάζει, φέρνοντας μια συγκινητική στιγμή στη σειρά.

Το Ναυάγιο – Συναντά το σπλάχνο της και λυγίζει

Αφού υπέστη φρικτούς πόνους, η Λαμπρινή μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ο γιατρός προτείνει τη χειρουργική επέμβαση. Ταυτόχρονα, ο Στελής ενημερώνει τον Πέτρο για την κακή κατάσταση της μητέρας του, προτρέποντάς τον να επισκεφθεί την Κρήτη. Η επιστροφή του Πέτρου στην πατρίδα του είναι αναπόφευκτη, παρά τις αντιρρήσεις του. Κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μητέρα του ανωνυμία, φοβούμενος την αναγνώριση.

Ωστόσο, η στιγμή της αναγνώρισης έρχεται όταν τον παρατηρεί ο Σταμάτης. Η Λαμπρινή, βλέποντας τον γιο της μπροστά της, δεν μπορεί να συγκρατήσει τους λυγμούς της και τον αγκαλιάζει. Ο Πέτρος αισθάνεται συγκινημένος και ανταποδίδει την αγκαλιά της με αγάπη. Η Λαμπρινή, πλέον γεμάτη από χαρά και ανακούφιση, νιώθει επιτέλους πλήρης, γνωρίζοντας ότι ο γιος της είναι ζωντανός και καλά. Ο Πετρής βρίσκεται εκεί, γεγονός που την κάνει να χαμογελά με ευτυχία, ελαφρύνοντας το βάρος του πόνου της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ