Το Ναυάγιο – Συμμαχούν και αποτελειώνουν τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη ανακαλύπτει την αλήθεια. Συναρμολογεί κάθε κομμάτι του παζλ, συνειδητοποιώντας την εγκληματική πλεκτάνη του Ιπποκράτη. Μετά την εξομολόγηση του Πέτρου, ο Άγγελος και ο Μάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Ιπποκράτη, αποφασισμένοι να τον οδηγήσουν στη φυλακή.

Το Ναυάγιο – Συμμαχούν και αποτελειώνουν τον Ιπποκράτη

Έτσι, μαζί και οι τρεις ξεκινούν αγώνα για να βρουν τα στοιχεία που θα τον στείλουν στην φυλακή. Η Δήμητρα, διαβάζοντας το ημερολόγιο της Κλαίρης, αντιλαμβάνεται την τραγική αλήθεια για την εξαφάνιση της και την αποκάλυψη του ψυχρού δολοφόνου που είναι ο Ιπποκράτης. Αφού σταματά να χορηγεί υπνωτικά χάπια στην Ειρήνη, η οποία είχε κρατηθεί δέσμια στο σπίτι, η Ειρήνη βρίσκεται νηφάλια και ενωμένη με τις αποκαλύψεις του Πέτρου βάζει μπροστά το σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ιπποκράτη.

Η Δήμητρα προσπαθεί να προστατέψει την Ειρήνη, αφήνοντας το ημερολόγιο της Κλαίρης σε εμφανές σημείο, ώστε να το διαβάσει όταν ο Ιπποκράτης είναι μακριά. Η Ειρήνη, διαβάζοντας το ημερολόγιο, αναζητά την αδερφή της Ευγενία και της εξηγεί τα πάντα. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο σπίτι της Στέλλας, θέλοντας να μιλήσει με τον Βασίλη και τελικά γνωρίζει το μωρό της, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική τους σχέση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ