Το Ναυάγιο – Συμμαχία φωτιά τελειώνει τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο – Η δίκη για το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ πλησιάζει, και ο Γιώργης ετοιμάζεται να επιφέρει τη μεγάλη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο αδίστακτος Μιλτιάδης Παντελίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αθωώσει τον Βασιλείου , χρησιμοποιώντας κυρίως αθέμιτα μέσα, και συνεργάζεται με τον Ιπποκράτη και τον Δημήτρη Γιαννακάκη.

Το Ναυάγιο – Συμμαχία φωτιά τελειώνει τον Παντελίδη

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, ο Γιώργης προσεγγίζει τον Βασίλη για να καταλήξουν σε συνεργασία και να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους διαφορές προκειμένου να επιτύχουν δικαιοσύνη για τα θύματα του ναυαγίου. Στόχος τους είναι να αποδείξουν την ενοχή του Παντελίδη και να δικαιώσουν τις ψυχές των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα. Παράλληλα, ο δικηγόρος Παύλος Ξενάτος συναντά κρυφά την Αλίκη και την παροτρύνει να μιλήσει για όλα τα εγκλήματα του Παντελίδη.

Ωστόσο, ο Γιώργης προχωρά σε μια τεράστια ανατροπή λίγο πριν τη δίκη, εκθέτοντας το βρώμικο παρελθόν του Παντελίδη στο φως της δημοσιότητας. Αν και μπορεί να χάσει τη δουλειά του και την υποστήριξη της εφημερίδας, αποφασίζει να αποκαλύψει τα μυστικά του Παντελίδη, προκειμένου να διασφαλίσει τη δικαιοσύνη και να μην επιτρέψει στον εαυτό του να ταπεινωθεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ