Το Ναυάγιο spoiler: Το Φοίνιξ είναι έτοιμο για αναχώρηση

Το Ναυάγιο spoiler: Οι εξελίξεις απόψε είναι συγκλονιστικές, με τους επιβάτες να επιβιβάζονται στο πλοίο Φοίνιξ. Αυτό το πλοίο ετοιμάζεται να ξεκινήσει το μοιραίο του δρομολόγιο από τη Σούδα με προορισμό τον Πειραιά, αλλά, όπως θα αποδειχθεί, δεν θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του. Η στιγμή του ναυαγίου είναι εδώ, και οι ήρωες μας θα ζήσουν την απόλυτη τραγωδία.

Το Ναυάγιο spoiler: Το Φοίνιξ είναι έτοιμο για αναχώρηση

Ο Ιπποκράτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ευγενία, η οποία αναζητά την αδελφή της. Ωστόσο, αρνείται να τη βοηθήσει και τη διώχνει από το σπίτι. Οι τύψεις βαραίνουν τον Πέτρο, ο οποίος επιθυμεί να ομολογήσει τον φόνο στον πατέρα του, ενώ η Λαμπρινή και ο Σταμάτης προσπαθούν να τον πείσουν να φύγει από την Κρήτη για να σωθεί. Η Λίνα, αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, εγκαταλείπει το σπίτι και αγοράζει εισιτήριο για τον Πειραιά.

Ο Απόστολος ετοιμάζει ένα δώρο έκπληξη για την Ειρήνη, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Αντώνης ετοιμάζει κι αυτός ένα παρόμοιο δώρο. Η υποψία ότι η Στέλλα είναι έγκυος απασχολεί τον Κυριάκο και τον οδηγεί σε μια βιαστική απόφαση. Ο καπετάνιος Στελής αποχαιρετά την κόρη του, ενώ ταυτόχρονα ο Βλάσσης και η Μαρία αποχαιρετούν τον γιο τους.

Ο καπετάνιος του “Φοίνιξ” αγνοεί το δελτίο καιρού και επιμένει να αναχωρήσει για τον Πειραιά. Οι επιβάτες αρχίζουν να επιβιβάζονται στο πλοίο, αν και αυτό το μοιραίο ταξίδι προς τον Πειραιά είναι έτοιμο να ξεκινήσει, δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ

 

 

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaτο ναυάγιο teaser έρχεται στο megaΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιατο ναυάγιο ερχεται στο megaΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο νεο επεισοδιοΤο Ναυάγιο προσεχως