Το ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης ρισκάρει τη ζωή του

Το ναυάγιο spoiler: Ο καπετάν Στελής, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να εμποδίσει τον απόπλου και συλλαμβάνεται από τους λιμενικούς. Ο καιρός ολοένα και φορτώνει, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το πλοίο αναχωρεί με προορισμό τον θάνατο!

Το ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης ρισκάρει τη ζωή του

Στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε να φωτίζεται η σκοτεινή πλευρά του Ιπποκράτη Πανόπουλου (Γιάννης Στάνκογλου), υψηλόβαθμου αξιωματικού του Λιμενικού. Ο Ιπποκράτης, με αυταπάρνηση, ρίχνεται στη μάχη του εντοπισμού και της διάσωσης των επιβαινόντων στο μοιραίο «Φοίνιξ». Τα κύματα τον πνίγουν, αλλά αυτός θα ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του για να σώσει τους συνανθρώπους του από τον όλεθρο.

Το χέρι του θα αρπάξει την Ειρήνη και θα την ανεβάσει στο πλοίο του Λιμενικού, χαρίζοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά όταν θα βγουν σώοι στην ξηρά. Ωστόσο, κανείς δεν αντιλαμβάνεται το σκοτεινό πρόσωπο του αξιωματικού Πανόπουλου. Πίσω από το χαμόγελο, τη γοητεία και τη γενναιότητά του, διαδραματίζονται πολλά παιχνίδια και κρύβονται πολλά συμφέροντα.

Ο Ιπποκράτης βρίσκεται στον τόπο του ναυαγίου όχι μόνο για να προσφέρει, αλλά και για να κρύψει πράγματα και καταστάσεις. Είναι ένας άντρας σκληρός, που απαιτεί από τη σύζυγο και το παιδί του στρατιωτική πειθαρχία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, λίγο πριν από το ναυάγιο, η γυναίκα του εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι τους…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaτο ναυάγιο teaser έρχεται στο megaΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιατο ναυάγιο ερχεται στο megaΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο νεο επεισοδιοΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σποιλερ