Το Ναυάγιο spoiler: Ο δολοφόνος βρίσκεται στο πλοίο

Το Ναυάγιο spoiler: Σήμερα το βράδυ, σε ένα νέο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς, οι εξελίξεις είναι πραγματικά εκρηκτικές. Ολόκληρο το χωριό βρίσκεται σε αναστάτωση καθώς μαθαίνει για την δολοφονία του Γιάννη. Ο χωροφύλακας ανακοινώνει πως ο Πέτρος είναι ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση.

Το Ναυάγιο spoiler: Ο δολοφόνος βρίσκεται στο πλοίο

Παράλληλα, ο Μάκης και η Λίνα βρίσκονται σε διπλανές καμπίνες, αλλά η σχέση τους φαίνεται να είναι σε κρίση καθώς η Λίνα αποφεύγει τον Μάκη και τελικά καταλήγουν σε ένα έντονο καυγά. Την ίδια στιγμή, είναι τα γενέθλια της Ειρήνης, και ο Απόστολος ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για εκείνη πάνω στο πλοίο, προσπαθώντας να κρατήσει την χαρά ζωντανή παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Ωστόσο, η Ασημίνα ζητά από τον Βασίλη να χωρίσουν, και η αντίδρασή του είναι πολύ έντονη και αρνητική. Η Βάσω και η Πολυξένη προσπαθούν να κρύψουν αυτή την εξέλιξη από την Λίνα χωρίς επιτυχία, καθώς το ψέμα τους πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα. Στο μεταξύ, ο χωροφύλακας ξεκινά τις ανακρίσεις του στον παπά και την παπαδιά σχετικά με τη φυγή του Πέτρου, και ο παπά Γρηγόρης μένει σοκαρισμένος από τα νέα που μαθαίνει.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά καθώς το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του. Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τον καπετάνιο να χαμηλώσει την ταχύτητα, αλλά εκείνος παραμένει αποφασισμένος να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Τα κύματα χτυπούν αδίστακτα το πλοίο με αποτέλεσμα να προκύψουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Και όταν φαίνεται πως η κατάσταση δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερη, ένα σήμα από τον ασύρματο αναφέρει πως υπάρχει ένας δολοφόνος στο πλοίο. Από την αρχή του ταξιδιού, είναι σαφές πως τίποτα δεν θα πάει όπως σχεδιάστηκε, και η ένταση αυξάνεται καθώς η ιστορία εξελίσσεται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση