Το Ναυάγιο – Σπαράζει η Ειρήνη – Βρέθηκε το πτώμα του …

Το Ναυάγιο – Το βράδυ της Τρίτης, καθώς το νέο επεισόδιο της σειράς πλησιάζει προς το τέλος, οι θεατές πρόκειται να βιώσουν συναρπαστικές εξελίξεις. Η Ειρήνη, η κεντρική ηρωίδα, λαμβάνει μια τηλεφωνική κλήση που τη συγκλονίζει, καθώς κληθεί να αναγνωρίσει το πτώμα ενός ανθρώπου που ανακαλύφθηκε. Η αναταραχή εκδηλώνεται μεγάλη, καθώς η καρδιά της χτυπάει δυνατά από το φόβο και την αγωνία.

Το Ναυάγιο – Σπαράζει η Ειρήνη – Βρέθηκε το πτώμα του …

Παράλληλα, ο αστυνόμος που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης προχωράει σε ανάκριση της Δήμητρας. Ο στόχος του είναι να ανακαλύψει οποιαδήποτε ίχνη της γυναίκας του Ιπποκράτη. Η Δήμητρα, ωστόσο, υπερασπίζεται τον άντρα της με πάθος, δηλώνοντας ότι η Κλαίρη έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό και ο Ιπποκράτης προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την φροντίδα του γιου του. Υποστηρίζει επίσης ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Ιπποκράτης θα είχε οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της Κλαίρης, αφού την αγαπούσε πάρα πολύ και δεν θα της έκανε κανένα κακό.

Την ίδια στιγμή, ο Μάκης και η Λίνα, που ανησυχούν για την κατάστασή τους, αναζητούν ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκαν. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να ανοίξει τον κόσμο του στην Ειρήνη και να μοιραστεί μαζί της τη ζωή του. Ωστόσο, η χαρά τους διαλύεται όταν η Ειρήνη λαμβάνει ένα ανατριχιαστικό τηλεφώνημα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της.

Τέλος, ο Πέτρος, που προσπαθεί να περάσει ανώνυμος ως Αντώνης, πιστεύει ότι έχει ξεφύγει από τα χειρότερα, καθώς κατέχει νέα ταυτότητα. Ωστόσο, η επικείμενη επικεφαλής της αστυνομίας φθάνει στην αυλή του, αναζητώντας τον εγκληματία που κρύβεται εκεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση