Το ναυάγιο – Σώζει την Ειρήνη στο παρα πέντε

Το ναυάγιο – H μπουκαπόρτα του «Φοίνιξ» σπάει στα δύο και το γκαράζ του πλοίου αρχίζει να γεμίζει νερά και μανταρίνια. Συγκεκριμένα, από το δυνατό κούνημα ανοίγει η πόρτα του φορτηγού που είχε μπει τελευταία στιγμή και δεν είχε προλάβει να δεθεί καλά και ο χώρος γεμίζει μανταρίνια που δυσχεραίνουν τη δουλειά των λοστρόμων.

Το ναυάγιο – Σώζει την Ειρήνη στο παρά πέντε

Ο Μιχάλης, παρόλο που έχει βρεθεί στο πλοίο ως επιβάτης, κάνει ό,τι μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση και να βοηθήσει, όμως ο καπετάνιος και σε αυτή την περίπτωση δεν θέλει να βοηθήσει. «Καπετάνιε, η και κατάσταση σύντομα θα ξεφύγει. Δεν είναι δυνατόν να μην ενημερώσουμε τα κεντρικά, θα πάρουμε στον λαιμό μας δηλαδή τον ρωτάει αλλά ο Δαλαμάγκας τον αγνοεί.

Λίγο πιο μακριά από τη γέφυρα, ήδη θα φτιάχνουν το πρόβλημα και θα φτάσουμε με ασφάλεια σε μια από τις καμπίνες του «Φοίνιξ», η Ειρήνη καταλαβαίνει πως φτάνει στην Αθήνα. Θέλω μόνο ο εφιάλτης της, το όνειρο που τη Γαλλία να έχεις στο μυαλό έβλεπε για πολλά βράδια στον ύπνο της, εχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα, όμως ο Απόστολος προσπαθεί και πάλι να την καθησυχάσει.

«Μην ταράζεσαι, αγάπη μου. Είμαι σίγουρος πως οι μηχανικοί του πλοίου ήδη θα φτιάχνουν το πρόβλημα και θα φτάσουμε με ασφάλεια στην Αθήνα. Θέλω μόνο την Γαλλία να έχει στο μυαλό σου, τίποτε άλλο», της λέει με ύπνο της, έχει αρχίσει να γίνεται αγάπη αλλά εκείνη βλέπει το τέλος να πλησιάζει. Το τέλος έχει αρχίσει να βλέπει και ο Πέτρος, που διαπιστώνει πως ό,τι έζησε στο χωριό του μετά τον θάνατο του Γιάννη ήταν μόνο η αρχή της τραγωδίας.

Και πάλι σκέφτεται πως έπρεπε να έχει παραδοθεί, όμως ξέρει πως τώρα είναι αργά. Μέσα στο χάος που έχει αρχίσει να προκαλείται μεταξύ του προσωπικού και των επιβατών, η Λίνα έχει χάσει τον σκύλο της και προσπαθεί να τον βρει. Και εκεί νη με τη σειρά της έχει αρχίσει να μετανιώνει με την επιτακτική απόφασή της να φύγει με το πρώτο πλοίο για να κυνηγήσει τα όνειρά της στην πρωτεύουσα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση