Το Ναυάγιο – ΣΟΚ! Βιάζει την Λίνα

Το Ναυάγιο – Ο Διονύσης έταξε μια μεγάλη καριέρα στη Λίνα και εκείνη από την πρώτη στιγμή τον πίστεψε. Άρχισε να φαντάζεται το όνομά της στις μεγάλες μαρκίζες των θεάτρων και των κινηματογράφων και όταν πια της πρότεινε έναν ρόλο στη σειρά που παίζει και η Στέλλα, κατάλαβε πως ο άντρας αυτός δεν την κορόιδευε τόσο καιρό.

Το Ναυάγιο – ΣΟΚ! Βιάζει την Λίνα

Οι εντάσεις με τον αγαπημένο της Μάκη δεν λείπουν από την καθημερινότητά τους, καθώς εκείνος δεν σταματά να της λέει με κάθε αφορμή ότι ο Διονύσης θέλει να την εκμεταλλευτεί. Όμως, η Λίνα με τον τρόπο της τον τουμπάρει και τελικά κάνει το δικό της. Αυτό όμως δεν θα συνεχιστεί για πολύ, αφού ο Διονύσης σύντομα θα φανερώσει τον πραγματικό του εαυτό. Πιο συγκεκριμένα, ο «κυνηγός ταλέντων» δίνει στη Λίνα τον ρόλο που της έταξε και εκείνη ξεκινά άμεσα τα γυρίσματα, ανυποψίαστη για το τι πρόκειται και να συμβεί. Έτσι όταν μετά το γύρισμα της κάνει επίσκεψη στο καμαρίνι, εκείνη θα τον καλοδεχτεί. «Υπέροχη εμπειρία, Διονύση.

Χαίρομαι πολύ που βρέθηκες στον δρόμο μου. Αισθάνομαι πως σου χρωστάω πολλά», θα του πει με ευγένεια και εκείνος λέγοντας «κι εγώ χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει», θα προσπαθήσει να τη φιλήσει. Εκείνη θα αντιδράσει αλλά ο Διονύσης σίγουρος πως είναι μόνοι στο στούντιο, θα προσπαθήσει να της βγάλει τα ρούχα. «Φύγε, σε σιχαίνομαι.. Τι κάνεις;», θα του πει τσιρίζοντας και για καλή της τύχη τις φωνές της θα ακούσει η Στέλλα, η οποία και θα τη σώσει. «Άσε το κορίτσι ήσυχο επιτέλους», θα του φωνάξει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση