Το Ναυάγιο – Σοκ – Σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα

Το Ναυάγιο – Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00, η σειρά θα φιλοξενήσει ένα θεατρικό φινάλε γεμάτο λύτρωση. Ο θάνατος του αδίστακτου δικηγόρου, Μιλτιάδη Παντελίδη, θα προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα στο κοινό, καθώς αυτός ο άνθρωπος, γνωστός για τις απάτες του, θα αφήσει την τελευταία του πνοή μετά απο ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Το Ναυάγιο – Σοκ – Σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα

Η ζωή του Παντελίδη είναι γεμάτη απο μια αλληλουχία προδοσιών και απάτης. Εκείνος είναι αυτός που πάντα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους άλλους, ενώ ουδείς θρηνεί τον χαμό του. Από την αρχή, προσπαθούσε να παραπλανήσει τα θύματα και να εξαγοράσει μάρτυρες, προκειμένου να αθωώσει τον απατεώνα Βασιλείου, αλλά οι προσπάθειές του απέτυχαν. Πριν από το τραγικό δυστύχημα, καταφέρνει να βγάλει τον Βασιλείου από τη φυλακή, με τον πρώτο που τον επισκέφτηκε να είναι ο Μιχάλης Αργυράκης.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες ταξιδεύουν στην Κρήτη για τον αρραβώνα της Λίνας και του Μάκη, ωστόσο τελικά η τελετή δεν θα γίνει ποτέ. Η ανακοίνωση του θανάτου του Παντελίδη φέρνει ένα τέλος σε μια περίοδο απάτης και αθέμιτων ενεργειών. Οι ζωές των εμπλεκομένων πλέον έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν χωρίς τη σκιά της απάτης και της διαφθοράς που τους συνόδευε για τόσο καιρό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ