Το Ναυάγιο – Ρίχνει άκυρο ξανά στην Λίνα

Το Ναυάγιο – Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, οι εξελίξεις κρατούν το κοινό σε αγωνία. Η Λίνα προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον Μάκη, αλλά αυτός αρνείται, αναγκασμένος από την αδιάλλακτη απόφασή του να την αφήσει, ακόμη κι αν η αγάπη του παραμένει ακλόνητη. Η αίσθηση προδοσίας που ένοιωσε λόγω μη αποκάλυψης της αλήθειας δυσκολεύει την επανασύνδεση.

Το Ναυάγιο – Ρίχνει άκυρο ξανά στην Λίνα

Παράλληλα, ο Πέτρος αρνείται την πρόσκληση για τον γάμο της Ειρήνης, δημιουργώντας ένα κενό στις προσδοκίες της. Ο Ιπποκράτης, από την άλλη, ονειρεύεται τους γαμήλιους εορτασμούς, ενώ ο Μάκης αντιμετωπίζει ένα ατύχημα στη δουλειά, προκαλώντας ανησυχία στη Λίνα. Στην Κρήτη, η Θοδώρα αντιμετωπίζει την οικονομική υποχρέωση των γονιών της προς τον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος επιφυλάσσει μια έκπληξη για εκείνη στο γραφείο.

Ο Γιώργης, ανακαλύπτοντας ένα όπλο στο σπίτι της Στέλλας, κινδυνεύει να αποκαλύψει το μυστικό της. Στον Ιπποκράτη φτάνει ένας φάκελος από τα Κύθηρα, αναστατώνοντας το σπίτι του. Το διπλό παιχνίδι του Παντελίδη στην Αλίκη αποκαλύπτεται, προκαλώντας νέα εντάσεις. Με τα πάντα να κρέμονται αβέβαια, το επεισόδιο υπόσχεται νέες ανατροπές και συναρπαστικές εξελίξεις.

Ποια είναι η έκπληξη που ετοιμάζει ο Στέφανος για την Θοδώρα στο γραφείο; Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργης με τον εντοπισμό του όπλου στο σπίτι της Στέλλας; Τι περιλαμβάνει ο φάκελος από τα Κύθηρα που φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη; Και πώς θα εξελιχθεί το διπλό παιχνίδι του Παντελίδη στην υπόθεση της Αλίκης; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις αναμένονται με αγωνία στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ