Το Ναυάγιο – Ράκος η Βάσω – Μαθαίνει την πικρή αλήθεια

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς η Βάσω θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της και θα υποκύψει στην ανασφάλεια. Οι Άγγελος και η Βάσω φαίνεται να οδεύουν προς ένα άδοξο τέλος, καθώς ο Άγγελος ακυρώνει τον αρραβώνα τους, αποκαλύπτοντας το παρελθόν του πατέρα της ως λόγο.

Το Ναυάγιο – Ράκος η Βάσω – Μαθαίνει την πικρή αλήθεια

Η Βάσω, αναζητώντας την αλήθεια, απαιτεί εξηγήσεις από τον Άγγελο για την εξέλιξη των γεγονότων. Αρχικά, ο Άγγελος προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια, καταφεύγοντας σε ψεύτικες αιτίες, αλλά στη συνέχεια η αλήθεια βγαίνει στο φως. Η Βάσω, όμως, θα ανακαλύψει σιγά σιγά την αλήθεια πίσω από τις πράξεις του Άγγελου, καθώς κατανοεί τα κίνητρά του. Καθώς οι πληροφορίες αποκαλύπτονται, η Βάσω θα καταλάβει τη σκληρή αλήθεια που οδήγησε τον Άγγελο στη συγκεκριμένη απόφαση, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Η ανατροπή έρχεται όταν η Βάσω μαθαίνει πως ο πατέρας της φέρει ευθύνη για τον θάνατο των γονιών του Άγγελου. «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ο πατέρας μου είναι τοκογλύφος. Ο δικός μου ο μπαμπάς έκαψε τους γονείς σου. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θεέ μου τι είναι αυτά που ακούω». Η ανακάλυψη αυτή σοκάρει τη Βάσω, καθώς η αλήθεια ανατρέπει τις προηγούμενες πεποιθήσεις της. Αμέσως, αναζητά εξηγήσεις από τον πατέρα της, καθώς ο κόσμος της καταρρέει γύρω της.

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης, ο πατέρας της, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατηγορία της κόρης του και καταρρέει μπροστά της. Απογοητευμένη και σοκαρισμένη, η Βάσω κλείνεται μέσα στο δωμάτιο της, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο την ανατροπή των γεγονότων, αλλά και τον εσωτερικό της αγώνα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ