Το Ναυάγιο – Ράκος η Βάσω – Καταστρέφει το φόρεμα του αρραβώνα

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης σκέφτεται να προσφέρει την εικόνα ως δώρο στον υπουργό, αξιολογώντας την ως ένα σημάδι της απόρριψης από την Ειρήνη. Συμφωνεί με τον σχεδιασμό αυτό και η Δήμητρα. Στη συνέχεια, ζητά συγγνώμη από την Ειρήνη για την απώλεια της προσοχής του και υπόσχεται να μην επαναληφθεί.

Το Ναυάγιο – Ράκος η Βάσω – Καταστρέφει το φόρεμα του αρραβώνα

“Κατανοώ το καλό σου τώρα. Πιστεύω πως απαλλαχτήκαμε από τον Καραδήμο. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να είσαι προσεκτική”, την προειδοποιεί, επιστρέφοντας στα καθήκοντά του. Ταυτόχρονα, ο Πέτρος ανησυχεί για την ασφάλεια της Ειρήνης και φοβάται μήπως μην την ξαναδεί ποτέ. Ωστόσο, ο Μάκης του υπενθυμίζει μετά την είδηση για τον διαλυμένο αρραβώνα του Άγγελου: “Αύριο έχουμε ραντεβού με το δικηγόρο… Σίγουρα θα την ξανασυναντήσεις. Όλοι έχουμε τον ίδιο δικηγόρο, οπότε είναι ευκαιρία να της μιλήσεις. Ή μπορείς ακόμα και να της γράψεις ένα γράμμα.

Εν τω μεταξύ, οι μπράβοι παραδίδουν στον Παντελίδη τον χαρτοφύλακα που είχαν αρπάξει από τον Ξενάτο, λίγο πριν αυτός πεθάνει. “Αυτός ήταν μόνος του; Ελέγξατε και το γραφείο του”, δίνει εντολή, ενώ ανοίγοντας τον χαρτοφύλακα γεμάτος ικανοποίηση μονολογεί: “Πρέπει να τα είχε μαζέψει για μένα… Δεν τα άφηνε ποτέ. Κοίτα να δεις. Ήσουν τόσο κοντά… αλλά ήσουν ατυχής, Παύλο… Καλό παράδεισο, συνάδελφε… μη με περιμένεις, θα αργήσω. Όταν όμως έρθει η ώρα, εγώ θα πάω αλλού… Έχω κλείσει θέση στην κόλαση… Πρώτη θέση”.

Ο Άγγελος, διαλύει τον αρραβώνα του με τη Βάσω και προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο ποτό, ενώ η Χριστίνα τον παρηγορεί. “Κυρά-Χριστίνα, είμαι κακός άνθρωπος. Την πλήγωσα”, λέει με δάκρυα στα μάτια, και αυτή τον καταλαβαίνει: “Ναι, την πλήγωσες, δεν θα σου πω ψέματα. Αλλά αν συνέχιζες να είσαι μαζί της χωρίς να το αντέχεις, θα ήσουν δυστυχισμένος. Και τότε θα την έκανες δυστυχισμένη μαζί σου. Καλύτερα έτσι. Καλύτερα τώρα παρά αργότερα”. Από την άλλη, η Βάσω είναι σκέτο κουρέλι, κόβει το φόρεμα του αρραβώνα της με ένα ψαλίδι, και η Λίνα τρομάζει βλέποντας μια άλλη πλευρά της Βάσως.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ