Το Ναυάγιο – Πόλεμος δίχως τέλος για Λίνα – Δημήτρη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς θα δούμε την Λίνα να έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα της.

Το Ναυάγιο – Πόλεμος δίχως τέλος για Λίνα – Δημήτρη

Στο σπίτι του Δημήτρη ξεσπά πόλεμος, καθώς ενημερώνει την οικογένειά του για τη συνεργασία του με τον Βασιλείου. Η Λίνα εκρήγνυται, και του επιτίθεται: “Πώς μπορείς να συνεργάζεσαι με τον εφοπλιστή που φέρει ευθύνη για το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ και τον θάνατο τόσων ανθρώπων;”. Η σύγκρουση τους φαίνεται ατελείωτη. Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει νέες ανατροπές. Η σχέση του Μάκη με τη Λίνα δοκιμάζεται, καθώς ο πατέρας της εκμεταλλεύεται ως τοκογλύφος τον πατέρα του Μάκη.

Πώς μπορούν να είναι ζευγάρι υπό αυτές τις συνθήκες; Από την πλευρά του, ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο Όθωνας, ο άνθρωπος του Παντελίδη, ένιωσε έλξη για τη Λίνα από την πρώτη στιγμή. Αναρωτιέται για το ενδεχόμενο ενός προξενιού. Οι συγκρούσεις στην οικογένεια Γιαννακάκη εντείνονται. Οι δυσκολίες δεν φαίνεται να έχουν τέλος για τα μέλη της. Η Λίνα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και απομακρύνει τον πατέρα της όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ανακαλύπτοντας τη συνεργασία του με τον Παντελίδη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ