Το Ναυάγιο – Πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Το Ναυάγιο – Το επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο Ιπποκράτης εισβάλλει στο σπίτι του Στελή και πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο σε τρυφερό τετ α τετ. Μεγάλα μυστικά βλέπουν το φως καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται σιγά-σιγά.

Το Ναυάγιο – Πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Η Ειρήνη και ο Πέτρος, αποφασίζουν να ξεφύγουν στην Κρήτη για να απολαύσουν χρόνο μακριά από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις τους. Εκεί, θέλουν να ζήσουν όμορφες στιγμές που τους είχαν απαγορευτεί, εξαιτίας του γάμου της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ρομαντικές τους στιγμές δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Μετά από αυτήν την ηρεμία, θα ακολουθήσει μια σειρά από αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Καθώς η Ειρήνη βρίσκεται στην Κρήτη, ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει το παράνομο παρελθόν του Αντώνη και το γεγονός ότι κι εκείνος βρίσκεται στο νησί.

Φοβούμενος μια ενδεχόμενη συνάντηση με την Ειρήνη, ο λιμενικός τα εγκαταλείπει όλα και φτάνει στο νησί εντελώς απροειδοποίητος. Τελικά, ο Ιπποκράτης εισβάλλει στο σπίτι του Στελή και πιάνει στα πράσα την Ειρήνη και τον Πέτρο. Παρ’ όλες τις προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν τη συνάντησή τους, είναι προφανές ότι κρύβουν κάτι. Ο λιμενικός αρνείται να δεχτεί την τυχαία σύμπτωση και η σύγκρουση των δύο ανδρών φαίνεται αναπόφευκτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ