Το Ναυάγιο – Πατάει την σκανδάλη Και τον τελειώνει

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις ξεσπούν με καταιγιστικό τρόπο. Ένας θάνατος και ένας πυροβολισμός ανατρέπουν τα πάντα. Ο Βλάσης και η Μαρία πείθουν τη Θεοδώρα να παραιτηθεί από το μεσιτικό γραφείο, κατηγορώντας τον Δημήτρη ως τοκογλύφο.

Το Ναυάγιο – Πατάει την σκανδάλη Και τον τελειώνει

Ωστόσο, ο Δημήτρης αντιδρά και αποκαλύπτει στον Βλάση την αλήθεια: ότι η Θεοδώρα είναι η κόρη του. Αυτή η αποκάλυψη συνθλίβει τον Βλάση. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Βλάσης ζητάει εξηγήσεις από την Μαρία. Τότε εκείνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό: την αλήθεια για την Θεοδώρα, αλλά και ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσά τους. Ο Βλάσης νιώθει να καταρρέει και, κρατώντας την καρδιά του, αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της.

Η Μαρία, αν και συγκλονισμένη από τον θάνατο του Βλάση, διψά για εκδίκηση. Μία μέρα, εισβάλλει στο γραφείο του Δημήτρη και τον απειλεί με όπλο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον θάνατο του Βλάση. Καθώς πατά τη σκανδάλη, ο πυροβολισμός αντηχεί στο δωμάτιο και ο Δημήτρης πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα. Η Μαρία συνειδητοποιεί ότι η εκδίκηση της την οδηγεί στο τέλος της αν τελικά πεθάνει ο Δημήτρης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ