Το Ναυάγιο – Οι επιβάτες ένα βήμα πριν το θάνατο

Το Ναυάγιο – Η αγωνία θα φτάσει στο απροχώρητο τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, στις 22:50. Σε αυτή τη στιγμή, το πλοίο “Φοίνιξ” βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς βυθίζεται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Στο trailer της σειράς, μπορούμε να δούμε τους επιβάτες να αγωνίζονται για τη ζωή τους, αντιμετωπίζοντας έναν αγώνα με τον χρόνο και τα στοιχεία.

Το Ναυάγιο – Οι επιβάτες ένα βήμα πριν το θάνατο

Σε αυτό το δραματικό σκηνικό, ο Ιπποκράτης λαμβάνει ειδοποίηση από το λιμενικό για την επικείμενη κατάσταση του πλοίου “Φοίνιξ”. Είναι σαφές πως το πλοίο βουλιάζει γρήγορα και υπάρχει ανάγκη άμεσης δράσης για τη διάσωση των επιβατών που βρίσκονται στον κίνδυνο να πέσουν στη θάλασσα.

Μόνο ένα σωστικό σκάφος αναχωρεί στις δύσκολες συνθήκες της φουρτούνας για να φτάσει στον τόπο του ναυαγίου. Αυτό το σκάφος ανήκει στον Ιπποκράτη, ο οποίος αποφασίζει να αναλάβει δράση, δηλώνοντας: “Δεν θα αφήσουμε τόσους ανθρώπους στο έλεος της θάλασσας.” Παρά τις δυσκολίες, αποφασίζει να αναχωρήσει αμέσως, προσθέτοντας: “Έστω και έναν να σώσουμε, θα είναι νίκη.”

Στο “Φοίνιξ”, λίγες σωστικές βάρκες εκτείνονται στη θάλασσα. Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μία από αυτές, αλλά κατά τη διάρκεια της αναμπουμπούλας χάνει τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος βρίσκονται επίσης στο νερό, εκτελώντας μια αγώνα για την επιβίωση. Τα νέα για το βύθισμα του πλοίου φτάνουν στα Χανιά, όπου ο καπετάν Στελής εκφράζει την απελπισία του, λέγοντας: “Στείλαμε τα παιδιά μας στον θάνατο.” Παράλληλα, οι ναυαγοί πάλευουν απεγνωσμένα για να επιβιώσουν στην ανατριχιαστική κατάσταση που βρίσκονται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση