Το Ναυάγιο – Ο Τρύφωνας ξεσκεπάζει τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο – Ο Τρύφωνας, πατέρας της Ειρήνης στη σειρά, αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Ιπποκράτη και την αποκαλύπτει στον Αντώνη λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Χαίρεται που η κόρη του παντρεύτηκε τον Ιπποκράτη, γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα υγείας του θα τον οδηγήσει σε θάνατο σύντομα, αφήνοντας την Ειρήνη με κάποιον να την στηρίζει. Ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψει την πραγματικότητα.

Το Ναυάγιο – Ο Τρύφωνας ξεσκεπάζει τον Ιπποκράτη

Μετά τον γάμο, ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη φεύγουν σε ένα ταξίδι, αφήνοντας τον Τρύφωνα πίσω. Κάποια στιγμή, ανακαλύπτει ένα τετράδιο στο γραφείο του λιμενικού, που πιστεύεται ότι είναι το κλεμμένο τετράδιο και ανήκει στην Ειρήνη και τον Απόστολο με τις σημειώσεις για τα αρώματά τους. Συνδυάζοντας αυτό με άλλες περίεργες συμπεριφορές του Ιπποκράτη, συνειδητοποιεί την αλήθεια. Η καρδιά του ταράσσεται καθώς σκέφτεται πώς θα ενημερώσει την κόρη του. Στο μυαλό του έρχεται ο Αντώνης, τον οποίον τηλεφωνεί αμέσως για να του μεταφέρει τη σημαντική πληροφορία.

Σύντομα, η Ειρήνη αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και ζητά από τον άντρα της να επιστρέψουν. Αναγκάζεται να την ακολουθήσει, αποφεύγοντας την ένταση προκειμένου να μην επηρεαστεί ο γάμος τους. Καθώς επιστρέφουν, βλέπουν τον Τρύφωνα να πεθαίνει στα χέρια του Αντώνη. Ο Ιπποκράτης εκνευρίζεται με την παρουσία του Αντώνη, αναρωτιέται τον λόγο της παρουσίας του εκεί, ενώ παρουσιάζεται συντετριμμένος για το θάνατο του πεθερού του, κρύβοντας την πραγματική του χαρά που πλέον ο ίδιος θα είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος της Ειρήνης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ