Το Ναυάγιο – Ο Στελλής αποκτά εγγονάκι

Το Ναυάγιο – Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Ειρήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις αλλαγές που φέρνει η ζωή. Ο καπετάν Στελής, που είχε χάσει την αγαπημένη του Φωτεινή στο ναυάγιο, αποδέχεται την Ειρήνη ως την κόρη του. Η Ειρήνη, από τη μεριά της, πάντα έβλεπε τον Στελή σαν πατέρα της.

Το Ναυάγιο – Ο Στελλής αποκτά εγγονάκι

Ο Ιπποκράτης, έχοντας φύγει απο τη ζωή της Ειρήνης και του Ορφέα, αφήνει πίσω του ένα κενό που η Ειρήνη προσπαθεί να γεμίσει. Με τον Πέτρο στο πλευρό της και τον Ορφέα, αποφασίζουν να οικοδομήσουν ένα νέο μέλλον, ενώ η έλευση του παιδιού της, από τη Στέλλα και την αποκάλυψη της Μαριάννας, σφραγίζει την οικογενειακή τους ευτυχία. Στην Κρήτη, ο Στελής ανοίγει το σπίτι του για τη νέα οικογένεια της Ειρήνης, σταθερά δίπλα της σαν παππούς τους.

Ο Πέτρος, αν και βρίσκεται προσωρινά στη φυλακή λόγω της καταγγελίας της Σοφούλας για τον θάνατο του Γιάννη, παλεύει να ξαναβρεί την ελευθερία του και να συμβιώσει με την Ειρήνη και το νέο τους παιδί. Μέσα από τις δοκιμασίες και τις αλλαγές, η οικογένεια τους βρίσκει τρόπο να συνεχίσει να υπάρχει και να ευδοκιμεί, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ