Το Ναυάγιο – Ο Στελής ανοίγει το στόμα του και καίει κόσμο

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο είναι συναρπαστικές, με τον καπετάνιο Στέλη να εκφράζει την επιθυμία να συνεργαστεί με τον παπά-Γρηγόρη προκειμένου να αθωωθούν οι μνήμες των παιδιών τους. Έχει λάβει οριστική απόφαση και είναι πρόθυμος να συνδράμει στο να αναλάβουν ευθύνες όσοι φέρουν ευθύνη. Σκοπεύει να αποκαλύψει όσα γνωρίζει από την εκείνη τη νύχτα που το πλοίο Φοίνιξ αποχώρησε από τα Χανιά.

Το Ναυάγιο – Ο Στελής ανοίγει το στόμα του και καίει κόσμο

Οι Λίνα και η Βάσω ξεκινούν το ταξίδι τους προς τα Χανιά, ενώ ο Μάκης, με αγωνία, περιμένει το τηλεφώνημα της Λίνας που αργεί να έρθει. Όταν επιτέλους χτυπάει το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο και τα νέα δεν είναι καλά. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό, αλλά εκείνη δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμη.

Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, επιτυγχάνοντας τη μετάθεσή του, όμως δεν έχει την ίδια επιτυχία με τον καπετάνιο-Αντρέα. Ο Στέλης προσεγγίζει τον παπά-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Καθώς η Στέλλα βρίσκεται απέναντι στον τάφο της Ασημίνας και έναν μυστηριώδη άνδρα, μια άλλη σύμπτωση οδηγεί σε νέα ανατροπή: στην αποθήκη του λιμενικού, μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να ανακαλυφθεί, κρύβοντας ένα ένοχο μυστικό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση