Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας του

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις που θα αναστατώσουν τη ζωή των χαρακτήρων. Η στιγμή που πολλοί περίμεναν επιτέλους φτάνει για τη Λαμπρινή και τον Πέτρο.

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας του

Ο Στελής, έχοντας ως αφορμή τον γάμο-αστραπή του Ιπποκράτη και της Ειρήνης, ανεβαίνει στην Αθήνα. Η πρόσκληση του Τρύφωνα μέσω τηλεφώνου δεν είναι τυχαία. Ο Στελής, που έχει εντοπίσει τη μοναδική του αγάπη στην Ειρήνη, είναι βέβαιος ότι είναι ο γιος της Λαμπρινής. Φέρει μαζί του τη φωτογραφία που το αποδεικνύει. Το ένστικτο της Λαμπρινής επιβεβαιώνεται, καθώς ο γιος της ζει. Ο Στελής φτάνει στην Αθήνα και συναντά τον Πέτρο, αλλά ο τελευταίος τον γνωρίζει ως… Αντώνη.

Αρχίζει ένα παιχνίδι κρυφής ταυτότητας, καθώς ο Στελής προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια στον Πέτρο. Ερωτηματικά περιτριγυρίζουν τη σκηνή: Θα είναι δυνατόν ο Στελής να μιλήσει και να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα; Και έχει έρθει η ώρα που η Λαμπρινή θα συναντήσει επιτέλους τον χαμένο γιο της; Τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν το παρασκήνιο αυτής της συναρπαστικής ιστορίας, καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν την αλήθεια που αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό και να αλλάξει την πορεία της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ