Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος Κλέβει την νύφη

Το Ναυάγιο – Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια του Ναυαγίου καθώς ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει δράση. Δεν υπάρχει στιγμή που να μη σκέφτεται την Ειρήνη, αφού από τη στιγμή που έμαθε για τον γάμο της με τον Ιπποκράτη, δεν σταματάει να είναι ανήσυχος.

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος Κλέβει την νύφη

Αντιμετωπίζοντας απελπισία, αποφασίζει να προσπαθήσει να την κερδίσει πίσω. Έτσι, αποφασίζει να τη συναντήσει με σκοπό να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά η προσπάθειά του αποβαίνει ανεπιτυχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πέτρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να κάνει ένα τελευταίο, μεγάλο βήμα. Αποφασισμένος να μην αφήσει την Ειρήνη να παντρευτεί τον Ιπποκράτη, επιλέγει να παρευρεθεί στον γάμο τους.

Με αποφασιστικότητα στο βλέμμα, εισέρχεται στην εκκλησία με σκοπό να σταματήσει την τελετή και να κάνει την Ειρήνη πραγματικά δική του. Τώρα η μοίρα τους κρέμεται από μια κλωστή. Ο Πέτρος θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει την αγάπη της Ειρήνης ή θα αντιμετωπίσει μια ακόμα αποτυχία στην προσπάθειά του να την κρατήσει δίπλα του; Μόνο ο χρόνος και οι επόμενες κινήσεις του θα δείξουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ