Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος ανοίγει την καρδιά του στον Στελή

Το Ναυάγιο – Καταιγιστικές εξελίξεις συμβαίνουν στη σειρά, με τον καπετάνιο Στέλη να αποκαλύπτει ένα μυστικό που θα ανατρέψει τα δεδομένα της σειράς. Η δράση εστιάζεται στο ταξίδι του Στέλη από την Κρήτη στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο της Ειρήνης και του Ιπποκράτη, καλούμενος από τον Τρύφωνα.

Το Ναυάγιο – Ο Πέτρος ανοίγει την καρδιά του στον Στελή

Ο καπετάνιος Στέλης συναντά την Ειρήνη, την οποία αντιμετωπίζει ως κόρη του, ενώ παράλληλα έχει μια αποστολή να εκτελέσει. Πρέπει να εντοπίσει τον Πέτρο, γιο της Λαμπρινής, που εκείνη πιστεύει ότι είναι ζωντανός. Κατά τη συνάντηση, αρχικά δεν αναγνωρίζει τον Πέτρο, αλλά η φωτογραφία που του παρέχει η Λαμπρινή τον οδηγεί στην αλήθεια. Ο Στέλης ακολουθεί τον Πέτρο και φτάνει στην αυλή της Χριστίνας, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του ως γιος της Λαμπρινής.

Η συνάντηση μεταξύ Πέτρου και Στέλη αποκαλύπτει τα πάντα, φέρνοντας στο φως την αλήθεια που η Λαμπρινή επιμένει να βρει. Καθώς οι εξελίξεις προχωρούν, η Λαμπρινή έχει τη χαρά να ξαναδεί τον χαμένο της γιο, αλλά οι αγωνιώδεις εξελίξεις δεν αργούν να εμφανιστούν. Ο Πέτρος κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να συλληφθεί, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την οικογένειά του. Στο κεντρικό πλαίσιο της πλοκής, η ανακάλυψη της αλήθειας φέρνει νέες ανατροπές, αναμένοντας να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες και οι συμπλοκές στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ