Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης κουκουλώνει τις ευθύνες της εταιρίας

Το Ναυάγιο – Ο Μιλτιάδης Παντελίδης, ο αδίστακτος δικηγόρος στη σειρά παρουσιάζεται ως ένας χαρακτήρας χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, αποφασισμένος να καταστρέψει τις ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρίας. Ο ρόλος του ανελέητου δικηγόρου αναλαμβάνεται από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο οποίος αναφέρεται στο διεφθαρμένο χαρακτήρα του ηρωικού του προσώπου.

Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης κουκουλώνει τις ευθύνες της εταιρίας

Αυτός ο δικηγόρος ενδιαφέρεται μόνο να προστατεύσει τους εργοδότες του και να αποκρύψει την αλήθεια για τα αίτια του ναυαγίου. Σύμφωνα με τον Σκιαδαρέση, ο Παντελίδης δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, όσο κι αν αυτό σημαίνει να επιτύχει τους σκοπούς του. Επισημαίνει ότι ο τρόπος και οι λόγοι που τον οδήγησαν εκεί θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια. Ο Παντελίδης, όπως αναφέρει, φαίνεται να έχει κάτι από το παρελθόν που τον επηρεάζει.

Υποστηρίζει ότι όλοι έχουμε κρυφά μυστικά και αδυναμίες, αρκεί να ανακαλυφθούν από τους άλλους, οι οποίοι μπορούν να μας εκβιάσουν. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε τον Παντελίδη να αντιμετωπίζει όχι μόνο ανθρώπους που τρομοκρατεί για να πάρει πληροφορίες, αλλά και πολέμιους όπως οι Γιώργης και Μιχάλης, καθώς και άλλους που θα εμφανιστούν αργότερα στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση