Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης γλιτώνει την ανατίναξη και ορκίζεται εκδίκηση

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές καθώς θα διαπνέονται από την ένταση της ανατίναξης του Παντελίδη. Ο Μιλτιάδης Παντελίδης δεν αφήνει τίποτα ανεξερεύνητο, και αυτό είναι προφανές στη συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων, όπου και θα κάνει την εμφάνισή του. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Παντελίδης δεν έχει γνώση του τι τον περιμένει.

Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης γλιτώνει την ανατίναξη και ορκίζεται εκδίκηση

Ο καπετάν Στελής, προκειμένου να δικαιώσει την κόρη του και τη μνήμη των νεκρών του Φοίνιξ, επιλέγει να συνομιλήσει με τις οικογένειες των θυμάτων και να οργανώσουν μια συνάντηση στην Κρήτη. Στο πλευρό του είναι ο δημοσιογράφος Γιώργης Κανελλάκης, ο οποίος έχει αφιερώσει τις τελευταίες εβδομάδες για να αποδείξει ότι το πλοίο δεν έπρεπε να βγει στα ανοιχτά. Ωστόσο, η νέα γραμματέας της εφημερίδας, Αλίκη, παίζει διπλό παιχνίδι, δίνοντας πληροφορίες στον Παντελίδη για κάθε κίνηση τους στο νησί.

Ο Παντελίδης, ενώ γνωρίζει για τη συνάντηση, προειδοποιεί την Αλίκη να διατηρήσει το χαμηλό προφίλ. Καταλαβαίνει ότι η αποκάλυψη της ταυτότητάς της μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τη θέση της στην εφημερίδα. Η συνάντηση πραγματοποιείται, και οι συγγενείς των θυμάτων εκφράζουν τη διαρκή τους αποφασιστικότητα να μάχονται για να δικαιωθούν οι ψυχές των αγαπημένων τους.

Στους παρευρισκόμενους συγκαταλέγονται πρόσωπα όπως ο παπά Γρηγόρης με τη γυναίκα του Λαμπρινή, ο Στελής με τον Τρύφωνα, ο Βασίλης με τη Στέλλα, καθώς και οι οικογένειες του Βλάση Παπαδάκη και του Δημήτρη Γιαννακάκη. Ωστόσο, η συνάντηση δεν καταλήγει θετικά, καθώς ο Μιλτιάδης Παντελίδης εμφανίζεται για να ταράξει τα νερά.

Προσπαθεί να προσφέρει χρηματική αποζημίωση, αλλά η προσπάθειά του διακόπτεται από μια έκρηξη. Τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι παρευρισκόμενοι τραυματίζονται, και όλοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ο Παντελίδης, παρά τον τραυματισμό του, ορκίζεται εκδίκηση, επιχειρώντας να διχάσει τις οικογένειες των θυμάτων και να υλοποιήσει τα σκοτεινά του σχέδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση