Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης δελεάζει έναν ακόμα μάρτυρα κλειδί

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς ανατριχιαστικά γεγονότα αποκαλύπτονται. Η Στέλλα, αντιμέτωπη με τον θάνατο του Κυριάκου, αναζητά ανακαλύψεις και αλήθειες που θα αναταράξουν τη ζωή της.

Το Ναυάγιο – Ο Παντελίδης δελεάζει έναν ακόμα μάρτυρα κλειδί

Ο Πέτρος, πιεσμένος από τον κίνδυνο και την ανάγκη να εξαφανιστεί, ετοιμάζεται να διαπράξει ένα έγκλημα, με τον Άγγελο να παρακολουθεί κάθε του κίνηση. Το σχέδιο τους, όμως, αποδίδει και οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω. Ο Πέτρος, αφού σώζεται από την καταδίωξη, αποκαλύπτει ανοιχτά το παρελθόν του στον Μάκη και στη Χριστίνα. Παράλληλα, η Στέλλα, διψώντας για αλήθεια, εκλιπαρεί τη Λίνα να της αποκαλύψει τον δολοφόνο του Κυριάκου.

Η αποκάλυψη που ακολουθεί αναταράσσει τη Στέλλα και την καθοδηγεί προς τον σκοπό της εκδίκησης. Παράλληλα, ο Βασίλης ανησυχεί για τον παθιασμένο ενδιαφέρον της Στέλλας για τον ναύτη που κακοποίησε τον Κυριάκο. Προσπαθεί να την αποτρέψει από τον επικίνδυνο δρόμο της εκδίκησης. Απο την άλλη μεριά, ο Παντελίδης προσπαθεί να κερδίσει έναν ακόμα κομβικό μάρτυρα, ενώ η Αλίκη ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Οι σχέσεις και οι αποκαλύψεις διαπλέκονται, προσφέροντας μια εκρηκτική εξέλιξη στην πλοκή της σειράς.

Καθώς η τάση της Στέλλας για εκδίκηση εντείνεται, οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος τους και με τις συνέπειες των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση