Το Ναυάγιο – Ο Πανόπουλος τσιμπάει το δόλωμα

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης, γεμάτος οργή, προσπαθεί να αποβάλει από το σπίτι του τον άντρα που υποτίθεται ότι είναι εραστής της Κλαίρης. Μπερδεμένος και απογοητευμένος, δυσκολεύεται να κατανοήσει την κατάσταση, ιδίως όταν αυτός ο άντρας τον κατηγορεί για τον θάνατο της Κλαίρης, παρουσιάζοντας αντίστοιχα στοιχεία.

Το Ναυάγιο – Ο Πανόπουλος τσιμπάει το δόλωμα

Ένα ακόμη σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Αυτή τη φορά, είναι του Πέτρου και της Ευγενίας, προκειμένου να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τη δολοφονία της Κλαίρης. Το σχέδιο του Πέτρου και της Ευγενίας πάει όπως το έχουν σχεδιάσει με τον υποτιθέμενο εραστή, ο οποίος όμως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία για τη δολοφονία της Κλαίρης. Παράλληλα, ο Μάκης προσπαθώντας να ξεχάσει τη Λίνα, αναχωρεί για την Κρήτη, ανυποψίαστος για το μοιραίο παιχνίδι που τον περιμένει εκεί. Η Στέλλα εμφανίζεται ξαφνικά στο γραφείο του Δημοσθένη, αναστατώνοντάς τον.

Ταυτόχρονα η Μαρία προσπαθεί να πείσει τον Βλάση να ξανασκεφτεί και να τον παρηγορήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή, όμως αυτός, έπειτα από τις αλήθειες που αποκαλύφθηκαν, απομακρύνεται από το πλευρό της και λιώνει σαν το κερί. Μια νέα μέρα ανατέλλει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσης έχει ήδη πεθάνει από καρδιακή ανακοπή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ