Το Ναυάγιο – Ο Μιχάλης ενώνεται ξανά με την οικογένεια του

Το Ναυάγιο – Σήμερα, βιώνουμε μια σειρά από συγκλονιστικές στιγμές, καθώς ο Μιχάλης επιστρέφει στο σπίτι του μετά από μια τραγική περιπέτεια. Τόσο ο Μιχάλης όσο και η γυναίκα και το παιδί του υπέφεραν από αγωνία μετά το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ.

Το Ναυάγιο – Ο Μιχάλης ενώνεται ξανά με την οικογένεια του

Η γυναίκα του Μιχάλη είναι γεμάτη χαρά τώρα και προετοιμάζει το σπίτι για να τον υποδεχτεί με χαρές. Ωστόσο, ο μικρός γιος του έχει βαθιές ανησυχίες, φοβούμενος ότι ο πατέρας του ενδέχεται να μην επιστρέψει ποτέ. Καθώς ρωτάει τη μητέρα του, “Γιατί δεν ήρθε μαζί σου ο μπαμπάς;” αυτή του απαντά πως έχει κάποιες δουλειές να ολοκληρώσει στην Αθήνα. Ωστόσο, ο μικρός αναρωτιέται πότε θα τον δει και η μητέρα του του υπόσχεται πως θα έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο φόβος και οι αμφιβολίες όμως κυριαρχούν στον νου του μικρού αγοριού, ο οποίος ανοιχτά ρωτά, “Μήπως μου λέτε ψέματα και ο μπαμπάς δεν σώθηκε από το ναυάγιο;” Η γυναίκα του Μιχάλη προσπαθεί να τον πείσει πως ποτέ δεν τους έχουν προδώσει με ψέματα, και ότι αυτή τη φορά θα έρθει. “Θα έρθει ο μπαμπάς, θα έρθει,” του λέει, συνεχίζοντας, “γι’ αυτόν ετοιμάζω το σπίτι. Πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή.”

Και τότε, ξαφνικά, ακούγεται το κουδούνι. Ο μικρός, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς πηγαίνει να ανοίξει και με χαρά φωνάζει, “Ο μπαμπάς, ο μπαμπάς είναι!” Ο Μιχάλης συγκινημένος τον παίρνει στην αγκαλιά του και του λέει πόσο τον έχει λείψει, ενώ ο μικρός παρακαλεί να μην ξαναφύγει. Ακόμη, όταν του προσφέρει τα παιχνίδια που του είχε πάρει, ο γιος του του λέει ότι δεν θέλει παιχνίδια, αλλά μόνο τον ίδιο τον πατέρα του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση