Το Ναυάγιο – Ο Μάριος πέφτει αιμόφυρτος από σφαίρα

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα, γεμάτη από αγωνία και επιθυμία για εκδίκηση, αντιμετωπίζει τη μοιραία στιγμή που θα συναντήσει το δολοφόνο του συζύγου της, τον Μάριο. Ο Γιώργης και ο Βασίλης προσπαθούν να την αποτρέψουν από το εκδικητικό της σχέδιο, αλλά η Στέλλα είναι αποφασισμένη.

Το Ναυάγιο – Ο Μάριος πέφτει αιμόφυρτος από σφαίρα

Καθώς αντικρίζει τον Μάριο, η Στέλλα εξοπλίζεται με ένα όπλο και τον σημαδεύει με αποφασιστικότητα. Ο Μάριος, όμως, παρακαλεί με απελπισία για έλεος, προσπαθώντας να της εξηγήσει τα περιστατικά του ναυαγίου που τον οδήγησαν στη δράση του. Στην τελευταία στιγμή, ο Βασίλης παρεμβαίνει ενεργά, προσπαθώντας να εμποδίσει τη Στέλλα από το να διαπράξει έγκλημα. Αναλαμβάνει το ρόλο του προστάτη, στέκεται ανάμεσα στην εκδικητική γυναίκα και τον τρομοκρατημένο Μάριο, προσπαθώντας να αποτρέψει την τραγωδία.

Παρόλα αυτά, η απειλή εξακολουθεί να υφίσταται. Η Στέλλα, αφοσιωμένη στον σκοπό της, εκτελεί το σχέδιο της. Ο Μάριος πέφτει αιμόφυρτος από τη σφαίρα, ενώ ο Βασίλης, αν και προσπαθεί να την προστατέψει, βρίσκεται ανίμονος μπροστά σε μια πράξη που θα σημαδέψει τις ζωές τους. Αντί να νιώθει ικανοποίηση για την εκτέλεση του εκδικητικού της σχεδίου, η Στέλλα αντιμετωπίζει έναν ενοχλητικό εσωτερικό συνειρμό. Ο Βασίλης, πάντοτε πρόθυμος να τη στηρίξει, αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης, προσπαθώντας να προστατέψει τη Στέλλα από τις συνέπειες της πράξης της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ