Το Ναυάγιο – Ο Καλλέργης σκαλίζει το παράνομο εμπόριο βρεφών

Το Ναυάγιο – Μετά τη δίκη για το ναυάγιο, ο Δημοσθένης Καλλέργης αναλαμβάνει να αποκαλύψει την υπόθεση εμπορίας βρεφών από την κλινική. Η Στέλλα αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το παιδί της, καθώς είναι βέβαιη ότι το μωρό της πουλήθηκε και είναι ζωντανό.

Το Ναυάγιο – Ο Καλλέργης σκαλίζει το παράνομο εμπόριο βρεφών

Ο δικηγόρος της υπόθεσης του ναυαγίου, Δημοσθένης Καλλέργης, αρχίζει να ξεσκεπάζει την αλήθεια. Ενώ λαμβάνονται αποφάσεις για τη δίκη και τα θύματα, η μαία Μαριάννα συναντά τη Στέλλα, αποκαλύπτοντας σοκαριστικές πληροφορίες. Η Στέλλα, αφού μαθαίνει τι συνέβη με τα μωρά της ίδιας και της Ειρήνης, σοκάρεται από τις αποκαλύψεις της Μαριάννας και θυμώνει με τον πατέρα της. Ο Σάββας και ο Ιπποκράτης βρίσκονται πίσω από αυτό το σκοτεινό σχέδιο. Μετά την αποκάλυψη, η Στέλλα αποφασίζει να δώσει το παιδί στην Ειρήνη, αφού είναι βιολογικά δικό της.

 

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει δραματικά τη ζωή και των δύο γυναικών. Η σχέση τους δυναμώνει περισσότερο, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Η Στέλλα και η Ειρήνη, ενωμένες πλέον, βρίσκουν δύναμη μέσα από αυτή την τραγική αποκάλυψη και προχωρούν με τη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ