Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης της επιστρέφει το βαλιτσάκι της

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς η Ειρήνη βρίσκει στα χέρια της τη βαλίτσα του Αντώνη. Ο Ιπποκράτης, που ποθούσε εδώ και καιρό το χαμένο βαλιτσάκι της Ειρήνης, πιστεύει πως έχει την ευκαιρία να της προσφέρει μια χαρά, αν και αναμένεται να της θυμίσει τον Αποστόλη, καθώς γνωρίζει πόσο σημαντικό της είναι αυτό το αντικείμενο και πόσο επιθυμούσε να το κατέχει.

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης της επιστρέφει το βαλιτσάκι της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ιπποκράτης παραδίδει τη βαλίτσα στην Ειρήνη, η οποία δυσπιστεί στα μάτια της, πιστεύοντας ότι ποτέ δεν θα την ανακάλυπτε ξανά. Ωστόσο, όταν την ανοίγει, αντιμετωπίζει έκπληξη, καθώς το περιεχόμενο δεν είναι αυτό που περίμενε. Αντί για τα μπουκαλάκια και τα αιθέρια έλαια, αντικρίζει μια εικόνα – η πολύτιμη εικόνα που είχε κλαπεί από την εκκλησία του παπά Γρηγόρη. Είναι σαφές πως σύντομα και ο Ιπποκράτης, αλλά και ο Αντώνης (δηλαδή ο Πέτρος), θα βρεθούν στο στόχαστρο του κυκλώματος αρχαιοκαπήλων, και οι ζωές τους θα μπλεχτούν αδιαχώριστα.

Παρά την επιθυμία του Ιπποκράτη να κρατήσει την Ειρήνη κοντά του και να της προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα, εκείνη ενδιαφέρεται για την ιστορία της εικόνας. Καθώς ανακαλύπτει την αλήθεια, εκδηλώνεται ως μια πολύτιμη φίλη για τον Πέτρο. Έτσι, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με περίπλοκες σχέσεις και εξελίξεις που θα σημαδέψουν τη συνέχεια της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση