Το ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης στο ναυάγιο

Το ναυάγιο – Ο Μάκης καταλαβαίνει πως οι φίλοι του στη νυφική καμπίνα έχουν εγκλωβιστεί και φωνάζει για βοήθεια. Όλοι τρέχουν να σωθούν, κόσμος πέφτει στη θάλασσα και φαίνεται σαν να μην τον ακούει Κανείς. «Θα προσπαθήσω να σπάσω την πόρτα», θα τους φωνάξει αλλά οι νεόνυμφοι του λένε να προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό του.

Το ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης στο ναυάγιο

Την ίδια στιγμή ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για τις ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει. Οι επιβάτες ζούνε τις απόλυτες στιγμές τρόμου και αρχίζουν να τσακώνονται. Στο σπίτι του Ιπποκράτη το τηλέφωνο χτυπάει και το Λιμενικό τον ενημερώνει ότι το «Φοίνιξ» βουλιάζει. «Βυθίζεται ένα πλοίο και πρέπει να τρέξω για βοήθεια Σε παρακαλώ, πες στον Ορέστη πως θα γυρίσω όσο πιο γρήγορα μπορώ», λέει στη Δήμητρα που τον βλέπει να τρέχει σαν τρελός, μήπως και προλάβει το κακό.

Το πλοίο βουλιάζει γρήγορα, έτοιμο να παρασύρει δεκάδες ανθρώπους στη θάλασσα. Ένα μόνο σωστικό σκάφος ξεκινάει μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου και είναι αυτό του Ιπποκράτη. Το «Φοίνιξ» έχει πάρει κλίση και πάνω στο κατάστρωμα επικρατεί πανικός, ενώ ελάχιστες σωστικές βάρκες πέφτουν στη θάλασσα. Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μία από αυτές. Η Ειρήνη και ο Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν.

Το «Φοίνιξ» βυθίζεται και τα νέα φτάνουν στα Χανιά και στα αυτιά του Στελή και του Δημήτρη, Ο Βασίλης που επίσης έχει πέσει στη θάλασσα, έχει χάσει την Ασημίνα και τρομαγμένος καθώς είναι προσπαθεί να την εντοπίσει φωνάζοντας το όνομά της. Οι ελάχιστοι επιζώντες ο Ιπποκράτης φτάνει στο σημείο του ναυαγίου και βλέπει παντού γύρω του πτώματα και επιβάτες που παλεύουν για τις ζωές τους. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ βουτάει στη θάλασσα να σώσει όποιον βλέπει μπροστά του και πρώτη σώζει την Ειρήνη που βρίσκει και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση,

Λίγο αργότερα συνέρχεται στην αγκαλιά του και δεν σταματάει να ζητάει τον Απόστολο. Ο Πέτρος ανασύρεται επίσης μισοπεθαμένος και πηγαίνει στο νοσοκομείο μαζί με ελάχιστους ακόμα επιζώντες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Παράλληλα, τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά και συγκεκριμένα στο χωριό του Πέτρου. Ο παπα-Γρηγόρης και η Λαμπρινή δεν σταματούν να προσεύχονται για την τύχη του γιου τους. Και η οικογένεια της Ειρήνης όμως στα Κύθηρα μαθαίνει τα νέα και κλονίζεται.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η εγκυμονούσα Στέλλα. Στο λιμεναρχείο της Σούδας, οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα ονόματα των δικών τους ανθρώπων. Στο νοσοκομείο που θα βρεθεί και η Ειρήνη, ο Άγγελος θα την ενημερώσει για κάτι τραγικό που θα της αλλάξει τη ζωή. Μια νοσο- κόμα βρίσκει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Ένας μαχητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση