Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης εξαφανίζει τα ίχνη του φόνου

Το Ναυάγιο – Οι έρευνες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια σχετικά με την Κλαίρη, τη γυναίκα του Ιπποκράτη, διεξάγονται με αυξανόμενη ένταση στη σειρά. Ο Ιπποκράτης επιμένει πως η σύζυγός του αποχώρησε με τον εραστή της, κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί η αδελφή της.

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης εξαφανίζει τα ίχνη του φόνου

Επιπλέον, ο Ιπποκράτης δηλώνει ότι η Κλαίρη δεν θα εγκαταλείψει ποτέ μόνη της τον γιο τους. Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ, ο Ιπποκράτης αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα ύπουλο και σατανικό σχέδιο με σκοπό να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Συγκεκριμένα, τοποθέτησε τη βαλίτσα της Κλαίρης στο αεροδρόμιο “Φοίνιξ,” προκειμένου να δείξει ότι εκείνη είχε αναχωρήσει εκείνο το επόμενό βράδυ.

Ωστόσο, η αδελφή της Κλαίρης, Ευγενία, δεν πείθεται από αυτή την εξήγηση, αφού το όνομα της αδελφής της δεν υπάρχει πουθενά στον κατάλογο των επιβατών της πτήσης. Στη συνέχεια, μια σειρά από γεγονότα θα αποκαλύψει την πραγματική αλήθεια. Διαπιστώνεται ότι ο Ιπποκράτης είναι ο δολοφόνος και αυτός που τοποθέτησε τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο “Φοίνιξ,” την ίδια ώρα που η σχέση του με την Ειρήνη ανθίζει και παίρνει μια διαφορετική τροπή.

Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, αναδύονται νέες πτυχές του μυστηρίου που περιβάλλει την εξαφάνιση της Κλαίρης. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, και η ένταση αυξάνεται. Η Ευγενία αρνείται να παραδεχτεί την αποχώρηση της αδελφής της και επιμένει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ο Ιπποκράτης, αφού αποκαλύφθηκε η πραγματική του φύση, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του, ενώ η αλήθεια σχετικά με την εξαφάνιση της Κλαίρης αποκαλύπτεται σιγά-σιγά, αφήνοντας το κοινό σε αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα και πώς θα επηρεάσουν τις ζωές των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση