Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης εγκλωβίζει την Ειρήνη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να ανατραπούν με συναρπαστικό τρόπο, καθώς ο Ιπποκράτης επιβάλλει τον έλεγχο του, κρατώντας μακριά από την Ειρήνη κάθε επιρροή. Την ίδια στιγμή, η Λαμπρινή, πεπεισμένη ότι ο Πέτρος είναι ζωντανός, αποχωρίζεται κρυφά για την Αθήνα, αφήνοντας πίσω της μια ανήσυχη αυλή.

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης εγκλωβίζει την Ειρήνη

Ενώ η Ειρήνη συναντά τον Γιώργη και συμφωνεί να παραχωρήσει συνέντευξη για τη βραδιά του ναυαγίου, ο Ιπποκράτης παρακολουθεί κάθε της κίνηση, προτείνοντάς της να γίνει η γυναίκα του. Παράλληλα, ο Μάκης και ο Ιπποκράτης προσπαθούν να πείσουν τη Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη για το ναυάγιο. Η Ειρήνη, αποφασισμένη να βγει μπροστά, συναντά κρυφά τον Γιώργη και τον Μιχάλη, αγνοώντας τον Ιπποκράτη. Παρά τα πάντα, ο Ιπποκράτης συνεχίζει να παρακολουθεί την Ειρήνη, ενώ ο Μιχάλης αντιμετωπίζει δυσάρεστα νέα από τον καπετάν Αντρέα σχετικά με την εγχείρηση της κόρης του στην Αμερική.

Παρότι πίσω από την απόφαση του καπετάν Αντρέα κρύβονται περισσότερα απ’ ό,τι παραδέχεται, ο Μιχάλης και η Ελένη δεν μπορούν να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη. Η Στέλλα ζητά βοήθεια για τον εντοπισμό του Μάρκου, ενώ ο Γιώργης σχεδιάζει μια συνέντευξη με τη Λίνα και την Ειρήνη, μοιράζοντας τις εμπειρίες τους από την τραγική νύχτα που τους άλλαξε τη ζωή. Ο Ιπποκράτης, όμως, δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο και ζητά εξηγήσεις από την Ειρήνη, εκφράζοντας ξανά τις διαφωνίες του.

Αντί να φανεί φιλικός, τονίζει ότι θα την κρατήσει μακριά από τον ντόρο για το ναυάγιο, δημιουργώντας μια βαθιά έχθρα μεταξύ τους. Παράλληλα, αναπτύσσεται ένα νέο φλερτ μεταξύ της Θοδώρας και του Στέφανου, καθώς και ανάμεσα στον Άγγελο και τη Βάσω. Καθώς η Λαμπρινή συνεχίζει το ταξίδι της στην Αθήνα, ο Γιώργης στηρίζει την Αλίκη, ενώ η Ειρήνη, απομακρυνόμενη από τον Ιπποκράτη, αναζητά εργασία με τη βοήθεια του Πέτρου.

Ο Ιπποκράτης, παρακολουθώντας την Ειρήνη, ανακαλύπτει κάτι που δεν τον ικανοποιεί καθόλου: τον ότι περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Πέτρο. Απεγνωσμένος, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου, αντιμετωπίζοντας μια έκπληξη όταν η Ειρήνη δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σε αυτή την απρόσμενη πρόταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση