Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης δείχνει το αρρωστημένο του πρόσωπο

Το Ναυάγιο – Τα νέα επεισόδια της σειράς στο MEGA φέρνουν έναν άνεμο ανατροπών, καθώς η Ειρήνη αποφασίζει να καταπατήσει τους φόβους της και να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της, αγνοώντας τις επιφυλάξεις που τρέφει για τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης δείχνει το αρρωστημένο του πρόσωπο

Ο Ιπποκράτης, μέχρι στιγμής, είχε αποκτήσει την εμπιστοσύνη της Ειρήνης. Από τη στιγμή που τη σώζει στο ναυάγιο και μαθαίνει για την απώλεια του αγαπημένου της, γίνεται ο προστάτης και ο φροντιστής της. Προσφέρει στέγη και υποστήριξη, ενώ η σχέση τους αναπτύσσεται υπερβολικά, με τον Ιπποκράτη να παρακολουθεί προσεκτικά τη ζωή της. Ενώ η Ειρήνη δημιουργεί μια θερμή σχέση με τον γιο του, τον Ορφέα, ο οποίος χρειάζεται αγάπη λόγω της απουσίας της μητέρας του, ο Ιπποκράτης οργανώνει άμεσα τον γάμο τους.

Όμως, η ευτυχία δεν διαρκεί, καθώς ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει ένα σκληρό, αρρωστημένο πρόσωπο, ενώ η εμμονή και η επιθετικότητα του φοβίζουν την Ειρήνη. Η Ειρήνη βρίσκει αυτό που της λείπει στο πρόσωπο του Πέτρου. Εκεί βρίσκει τον σεβασμό, την αγάπη και την κατανόηση που αναζητά. Έτσι, ξεκινά μια σχέση μαζί του, αναζητώντας την ευτυχία που ο Ιπποκράτης δεν μπορεί πλέον να της προσφέρει.

Η εξέλιξη των γεγονότων στη σειρά υπόσχεται συναρπαστικές καταστάσεις και ανατροπές, καθώς η Ειρήνη αντιμετωπίζει τις συνέπειες των επιλογών της, ενώ οι χαρακτήρες εξελίσσονται δυναμικά. Με ανατροπές που συγκλονίζουν, η σειρά συνεχίζει να κατακτά την καρδιά του κοινού και να αφήνει τον τηλεθεατή αγκαλιά με το μυστήριο της ανθρώπινης ψυχολογίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ