Το Ναυάγιο – Ο Διονύσης αποπειράται να βιάσει την Λίνα

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθίστανται εξαιρετικά συγκλονιστικές, με τη Λίνα να βιώνει μια τραγική εμπειρία κατά τη διάρκεια του πρώτου της γυρίσματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η Λίνα προετοιμάζεται να ξεκινήσει την πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια, με τον Διονύση να της προσφέρει αυτήν την ευκαιρία.

Το Ναυάγιο – Ο Διονύσης αποπειράται να βιάσει την Λίνα

Η χαρά της για αυτήν τη νέα αρχή εξελίσσεται όμως σε σκέτο εφιάλτη, καθώς ο Διονύσης επιτίθεται σε εκείνη με σκοπό να τη βιάσει, βρίσκοντάς την μόνη στο καμαρίνι. Η Λίνα, σοκαρισμένη, προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από τον επιθετικό Διονύση, ενώ η Στέλλα, που βρίσκεται στη θέση του μάρτυρα, παρεμβαίνει έγκαιρα, σώζοντας τη Λίνα από τον επικίνδυνο άνδρα. Η Λίνα, βρισκόμενη σε κατάσταση σοκ, αγκαλιάζει με ευγνωμοσύνη τη Στέλλα για την έγκαιρη παρέμβασή της, αφού την έσωσε από τον κίνδυνο.

Παρά ταύτα, φοβούμενη τις συνέπειες, αποφεύγει να ενημερώσει τον Μάκη για το περιστατικό. Ο Μάκης, ωστόσο, αντιλαμβανόμενος την ψυχολογική κατάσταση της Λίνας, αποφασίζει να δράσει. Μόλις μαθαίνει για την απόπειρα βιασμού, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Διονύση. Ωστόσο, η Λίνα και η Βάσω βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς ο Διονύσης εισβάλλει στο σπίτι τους και τις απειλεί, δημιουργώντας ένα ακόμα επίπονο επεισόδιο που θα επηρεάσει βαθιά την πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση