Το Ναυάγιο – Νέα απειλή για τον Πέτρο

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Έρχονται κι άλλα μπλεξίματα για τον Πέτρο, καθώς στην αυλή εμφανίζεται η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη, η δραπέτισσα Φανή, ζητώντας εκδίκηση.

Το Ναυάγιο – Νέα απειλή για τον Πέτρο

Η Αλίκη αποκαλύπτει στον Γιώργη ότι ο Παντελίδης τη βίασε και ζητά τη συγχώρεσή του. Ο Παύλος Ξενάτος αναλαμβάνει δικηγόρος των θυμάτων του «Φοίνιξ», ενώ ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ο Γιώργης ήταν ο εραστής της νεκρής γυναίκας του. Ο Πέτρος παροτρύνει την Ειρήνη να ασχοληθεί και πάλι με την αρωματοποιία. Ο συνεργάτης του Δημήτρη, ο Κώστας, μαθαίνει ότι η Λίνα δουλεύει σε καφενείο στην Αθήνα και συμφωνεί να το κρατήσει μυστικό, με αντάλλαγμα μία πληροφορία.

Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Άγγελο με το μέρος του, χρησιμοποιώντας όλα όσα έχει ανακαλύψει για το θείο του. Η Λίνα μαθαίνει για την αντιδικτατορική δράση του Μάκη και μία ανακοίνωση από το ραδιόφωνο την πανικοβάλει. Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη, Φανή, δραπετεύει από τη φυλακή και καταφθάνει στην αυλή, ζητώ ντας να τον δει. Παράλληλα, Ο Παντελίδης βοηθά τον Άγγελο να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για το θάνατο των γονιών του. Η Λίνα και ο Μάκης τσακώνονται και εκείνος ζητάει από τον Κλέωνα μία μεγάλη χάρη, που μπορεί να του φέρει μπλεξίματα με το καθεστώς της χούντας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ