Το Ναυάγιο – Νέα αγκάθια στη σχέση Λίνας – Μάκη

Το Ναυάγιο – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς υπόσχεται να αναστατώσει τους θεατές καθώς η σχέση της Λίνας και του Μάκη δέχεται σφοδρό πλήγμα λόγω του Όθωνα. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συναρπαστικές καθώς ο Δημήτρης και η Πολυξένη εμφανίζονται απρόσμενα στη σκηνή, αντιτίθεντας σθεναρά στη σχέση των δύο ερωτευμένων.

Το Ναυάγιο – Νέα αγκάθια στη σχέση Λίνας – Μάκη

Ο Παντελίδης, ενήμερος για το παρελθόν των δύο οικογενειών, στοχεύει να διακόψει τη νεοσύστατη σχέση. Επιδίωξη του είναι να κερδίσει την Λίνα, καταφέρνοντας να την εξοργίσει και να την αποπλανήσει με προσφορές και ψεύτικες υποσχέσεις. Αποτέλεσμα είναι η Λίνα να πέφτει στο δίκτυό του, αρχίζοντας να απατά τον Μάκη. Παράλληλα, ο Δημήτρης και η Πολυξένη επιστρέφουν στην Αθήνα ξαφνικά, αναγκάζοντας τη Λίνα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Η αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τη σχέση της με τον Μάκη γίνεται αναπόφευκτη.

Κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης, ο Δημήτρης και η Πολυξένη γνωρίζουν την περιπέτεια του Μάκη με την Ασφάλεια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ωστόσο, η αποδοκιμασία των γονιών της Λίνας προς τον Μάκη ως σύντροφό της την ωθεί να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο πίσω από την αντίδρασή τους. Έτσι, η αλήθεια σχετικά με το παρελθόν των οικογενειών τους αποκαλύπτεται, διχάζοντας ακόμα περισσότερο την Λίνα και τον Μάκη.

Συνολικά, η επερχόμενη εξέλιξη της πλοκής υπόσχεται να αναδείξει νέες αντιθέσεις και συγκρούσεις, διακυβεύοντας τις σχέσεις και τις πεποιθήσεις των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ