Το Ναυάγιο – Μιχάλης – Ελένη στο στόχαστρο του Παντελίδη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να προσφέρουν δραματικές εξελίξεις, καθώς ο Μιχάλης και η Ελένη βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο λόγω του αδίστακτου Παντελίδη. Ο τελευταίος έχει στραμμένα τα φώτα πάνω τους, επιδιώκοντας να επιβάλει τους όρους του στη δίκη για το πλοίο “Φοίνιξ”.

Το Ναυάγιο – Μιχάλης – Ελένη στο στόχαστρο του Παντελίδη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μιλτιάδης Παντελίδης στριμώχνει άγρια τον Μιχάλη, για να δεχθεί τους όρους του, για την δίκη του πλοίου Φοίνιξ. Μάλιστα, η ζωή του Μιχάλη και της γυναίκας του Ελένης θα βρεθεί σε κίνδυνο, καθώς θα πέσουν θύματα ληστείας. Ο Παντελίδης απειλεί το ζευγάρι, προσπαθώντας να τους εκβιάσει και να επηρεάσει την δίκη με αθέμιτα μέσα. Αποστέλλει ανθρώπους να διαπράξουν ληστείες, προκειμένου να τους τρομοκρατήσει. Παρά τις απειλές, η Ελένη προτρέπει τον Μιχάλη να μην υποχωρήσει.

Αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τον Παντελίδη, ο Μιχάλης και η Ελένη σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σημαντικές αποφάσεις στο γραφείο του. Η επίσκεψή τους εκεί αναμένεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της δίκης για το ναυάγιο του πλοίου “Φοίνιξ”. Πώς θα αντιδράσει ο Μιχάλης στις πιέσεις του Παντελίδη και ποιες είναι οι συνέπειες των αποφάσεών του στη δίκη; Μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει την εξέλιξη της κατάστασης σε αυτό το συναρπαστικό κεφάλαιο της σειράς “Το Ναυάγιο”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ