Το Ναυάγιο – Μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει

Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστικό για τον Άγγελο, που καθηλώνει τη ζωή του. Μαθαίνει με ανατριχίλα ότι οι γονείς του δεν έχασαν τη ζωή τους από φυσική καταστροφή, αλλά απο έναν απάνθρωπο εμπρησμό. Η ανακάλυψη αυτή ρίχνει σκοτάδι στο παρελθόν του και θέτει μπροστά του ανείπωτα ερωτήματα.

Το Ναυάγιο – Μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει

Παράλληλα, η Ειρήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την απώλεια του τετραδίου των φόρμουλών της, μια απώλεια που την οδηγεί σε απόγνωση. Αποφασίζει να εγκαταλείψει το όνειρό της, αλλά παράλληλα, ο Ιπποκράτης, με πείσμα και κατασκοπευτική δεξιοτεχνία, παίζει το παιχνίδι του για να την κρατήσει κοντά του. Ο Βασίλης αντικρίζει τον Μάριο, τραυματισμένο από τη σφαίρα της Στέλλας. Αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την επίθεση, αναπτύσσοντας ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει την απειλή που επικρατεί.

Τα προβλήματα, ωστόσο, επεκτείνονται και στις προσωπικές σχέσεις. Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγηθεί στην Θοδώρα, αλλά αυτή τον απορρίπτει οργισμένη, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη. Συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές καθορίζουν τις σχέσεις τους, ενώ η Λίνα, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη, εγκαταλείπει επειγόντως την Αθήνα.

Με ανακρίσεις και υπονοούμενα, ο Ιπποκράτης αναστατώνει τον Άγγελο για το παρελθόν του και τον θάνατο των γονιών του. Καθώς οι απαντήσεις αποκαλύπτονται, τον γεμίζουν ερωτηματικά, αφήνοντας τον να αντιμετωπίσει έναν κόσμο γεμάτο μυστικά και προδοσίες. Οι πρωταγωνιστές συγκρούονται με τις αναταραχές του παρελθόντος και τονίζουν το πολύπλοκο ύφος της ιστορίας που εξελίσσεται στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ