Το Ναυάγιο – Μαρτυρία φωτιά καταστρέφει τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αλίκη, καλείται από το δικαστήριο να καταθέσει για το ναυάγιο του πλοίου “Φοίνιξ”. Παρά τις πιέσεις του Γιώργη να μην καταθέσει, αυτή επιλέγει να αποκαλύψει όσα γνωρίζει. Χωρίς αναστολές ή φόβο για τις συνέπειες, αποκαλύπτει ένα πλαστό έγγραφο που αποδυκνύει την ενοχή του Βασιλείου, καθώς δίνει σφοδρό χτύπημα στον ανελέητο δικηγόρο Παντελίδη.

Το Ναυάγιο – Μαρτυρία φωτιά καταστρέφει τον Παντελίδη

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η μαρτυρία του Μιχάλη συγκλονίζει το δικαστήριο, δίνοντας ελπίδες στους ναυαγούς για δικαίωση. Αναδύεται η αίσθηση ότι οι προσπάθειές τους έχουν επιτέλους αποτέλεσμα. Αργότερα, η Αλίκη βιώνει την οργή του Παντελίδη, ο οποίος επιτίθεται σε αυτήν με βίαιο τρόπο, καθώς η αμοιβαία αντιπαλότητα φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Η μέρα της απόφασης του δικαστηρίου φτάνει, όμως η πρόταση του εισαγγελέα σοκάρει τους ναυαγούς. Η ελπίδα για δικαίωση σβήνει καθώς η απόφαση φέρνει απογοήτευση. Πώς θα φτάσει ο Βασιλείου στη φυλακή; Το μέλλον των χαρακτήρων και οι συνέπειες των επιλογών τους παραμένουν αβέβαια, ενώ ο κόσμος της δικαιοσύνης αποδεικνύεται σκληρός και απροσδόκητος, κρύβοντας ακόμα περισσότερα μυστικά και ανατροπές για τους χαρακτήρες της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ