Το Ναυάγιο – Μάνα και γιός επιτέλους σμίγουν

Το Ναυάγιο – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρατηρήσουμε θεαματικές εξελίξεις, καθώς ο Πέτρος θα συναντήσει τη μητέρα του Λαμπρινή στην Κρήτη.

Το Ναυάγιο – Μάνα και γιός επιτέλους σμίγουν

Ο Πέτρος θα αναγκαστεί να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στην Χριστίνα, ενώ ταυτόχρονα, η κατάσταση της υγείας της Λαμπρινής θα επιδεινωθεί και ο Στελής θα ειδοποιήσει τον Πέτρο. Ο νεαρός αποφασίζει να ταξιδέψει στην Κρήτη για να στηρίξει τη μητέρα του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ωστόσο, το ποσό για την επέμβαση είναι υψηλό και ο παπά-Γρηγόρης δεν διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα. Μετά από πολλή σκέψη, ο Πέτρος φτάνει στην Κρήτη και επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται η μητέρα του.

Η συγκίνηση της Λαμπρινής είναι μεγάλη όταν βλέπει τον γιο της, ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να μην προκαλέσει παρατηρήσεις από τους κατοίκους του νησιού, αν και εντοπίζεται από τον Σταμάτη. Τέλος, η Λαμπρινή ρωτά τον Πέτρο για τον λόγο που παρέμεινε κρυφός και δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Στο μεταξύ, εκείνη ανακτά τις δυνάμεις της, επιθυμώντας μόνο να δει ότι ο γιος της είναι καλά.

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Πέτρου μετά την άφιξή του στην Κρήτη; Πώς θα αντιδράσει η Χριστίνα στην αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Πέτρου; Τι είναι αυτό που κρύβει ο Πέτρος από τους κατοίκους του νησιού και πώς θα αντιδράσουν όταν το ανακαλύψουν;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ