Το Ναυάγιο – Μάκης – Λίνα πιο ερωτευμένοι απο ποτέ

Το Ναυάγιο – Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στη σειρά του MEGA, καθώς η σχέση μεταξύ της Λίνας και του Μάκη φαίνεται να ανακατεύεται ξανά στα νερά του έρωτα. Η Θοδώρα, επικοινωνώντας με τον Μάκη, αποκαλύπτει τη γνωριμία της με τη Λίνα, επαινώντας το θάρρος και την ειλικρίνεια της. Εκφράζει επίσης τη θετική της άποψη για τη στάση της Λίνας έναντι του Δημήτρη.

Το Ναυάγιο – Μάκης – Λίνα πιο ερωτευμένοι απο ποτέ

Ο Μάκης, παραμένει ερωτευμένος με τη Λίνα, και αρχίζει να αμφισβητεί τα αισθήματά του, αντιλαμβανόμενος το λάθος του. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μάκης αποφασίζει να προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Αθηνά Ροδίτου, που υποδύεται τη Λίνα, αποκάλυψε στην εκπομπή “MEGA καλημέρα” πως στα επόμενα επεισόδια ο Μάκης θα συνειδητοποιήσει το λάθος του, επιτρέποντας μια επανασύνδεση. Η Λίνα, σύμφωνα με την ηθοποιό, θα εκφράσει τον έρωτά της, με την πλοκή να προχωρά στο 1967 και να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

Η Αθηνά Ροδίτου σχολίασε επίσης τον ρόλο της, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να συμμετέχει στη σειρά και τη χαρά της για τη συνεργασία με ανθρώπους που θαυμάζει. Επισήμανε ότι είναι ευχάριστο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμούν το έργο σου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ