Το Ναυάγιο – Μάκης – Κλέωνας στην στενή

Το Ναυάγιο – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Κλέωνας και ο Μάκης θα βιώσουν δραματικές στιγμές και θα υφίστανται βασανιστήρια και φυλακή. Αρχικά, ο Κλέωνας συλλαμβάνεται ενώ βοηθά τον Μάκη να μοιράζει αντιδικτατορικά φυλλάδια, καταφέρνοντας να τα κρύψει στο συνεργείο αυτοκινήτων.

Το Ναυάγιο – Μάκης – Κλέωνας στην στενή

Αν και ο Μάκης αποφεύγει αρχικά τη σύλληψη, η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά. Η σύλληψη του Κλέωνα οδηγεί τον Μάκη να εμπλακεί περισσότερο στο σχέδιο επίθεσης εναντίον του Παντελίδη, με αποτέλεσμα να βυθιστεί σε δύσκολες καταστάσεις. Ο ίδιος βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων και επίσης φυλακίζεται, παρά τις προσπάθειες του Άγγελου να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τον εφιάλτη της φυλακής.

Η Λίνα, ανήσυχη για την κατάσταση, απευθύνεται ακόμα και στον Παντελίδη για βοήθεια, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακαλύψει τον τόπο κράτησης του Μάκη. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν είναι αμέτρητα και οι προκλήσεις δεν φαίνεται να έχουν τέλος για τους ανθρώπους που παλεύουν να ξεφύγουν από τη μοίρα που τους έχει επιφυλάξει το αμείλικτο ναυάγιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ