Το Ναυάγιο – Κρυφό ραντεβού για Γιώργη – Ειρήνη

Το Ναυάγιο – Οι προσεχείς εξελίξεις της σειράς υπόσχονται να αναστατώσουν το κοινό, καθώς ο Γιώργης σχεδιάζει μια συνάντηση που θα αλλάξει τα δεδομένα, εμπλέκοντας τη Λίνα και την Ειρήνη σε έναν πολύπλοκο σχεδιασμό.

Το Ναυάγιο – Κρυφό ραντεβού για Γιώργη – Ειρήνη

Η Ειρήνη, αποφασισμένη να συμμετάσχει, παρακάμπτει τον Ιπποκράτη και συναντά τον Γιώργη και τον Μιχάλη. Όμως, ο παρακολουθών Ιπποκράτης δεν παραμένει στο περιθώριο και παρακολουθεί κρυφά την όλη κατάσταση.
Ο Γιώργης, σκοπεύοντας σε μια κοινή συνάντηση με τη Λίνα και την Ειρήνη, βρίσκεται αντιμέτωπος με την απαίτηση εξηγήσεων από τον Ιπποκράτη. Αυτός, αν και αγνοεί τον σχεδιασμό του Γιώργη, νιώθει πως κάτι σκοτεινό ετοιμάζεται. Παράλληλα, η Ειρήνη, υπό την καθοδήγηση του Πέτρου, αναζητά εργασία, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις.

Η έχθρα μεταξύ Ιπποκράτη και Γιώργη εμβαθύνεται, καθώς ο πρώτος επισκέπτεται το γραφείο του δεύτερου. Από αυτήν τη συνάντηση προκύπτει μια επικίνδυνη αντιπαράθεση που υπόσχεται εκρήξεις στο μέλλον. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι δύσκολα μόνο για τους άντρες της σειράς. Η Θοδώρα, με την έναρξη νέας εργασίας, γνωρίζει τον Στέφανο και αναπτύσσεται ένα φλερτ που υπόσχεται να δώσει έναν νέο τόνο στη σειρά. Παράλληλα, ο Άγγελος και η Βάσω πλησιάζουν ακόμη περισσότερο, αλλά τα προβλήματα από το παρελθόν τους δεν έχουν ακόμη λυθεί.

Ο Ιπποκράτης, παρακολουθώντας συστηματικά την Ειρήνη, συνειδητοποιεί ότι χάνει τον έλεγχο επί της κατάστασης. Αντιλαμβανόμενος ότι η επιρροή του εξασθενεί, αποφασίζει να καταφύγει σε ένα έκτακτο βήμα: να κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη. Αυτή η απρόσμενη κίνηση τονίζει την δύσκολη θέση της Ειρήνης, αναγκασμένης να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα που θα επηρεάσει τη ζωή της και των γύρω της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση