Το Ναυάγιο – Κλέβει την εικόνα για να γλιτώσει την φυλακή

Το Ναυάγιο – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις καθώς ο Πέτρος εκτελεί ένα από τα πιο τολμηρά σχέδιά του, κλέβοντας την εικόνα απο τον Ιπποκράτη. Η Ειρήνη βρίσκεται για άλλη μια φορά παγιδευμένη σε μια δύσκολη θέση, καθώς αποκαλύπτεται απο το ρεπορτάζ πως της χορηγούνται κρυφά χάπια από τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο – Κλέβει την εικόνα για να γλιτώσει την φυλακή

Τελικά, ο Πέτρος καταφέρνει να αποσπάσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου από το λιμενικό. Η Ειρήνη ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από την φαινομενική ευγένεια του Ιπποκράτη, αντιλαμβανόμενη το σκοτεινό πρόσωπό του. Αντιμέτωπη με τη βία που ασκεί στον γιο του Ορφέα, αποφασίζει να παραμείνει στο πλευρό του για να τον προστατέψει. Παράλληλα, προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ιπποκράτη και να τον αναγκάσει να αποκαλύψει τις πράξεις του. Μαθαίνοντας ότι επιδιώκει να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό, κατανοεί τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τον Πέτρο και προσπαθεί να τον προστατέψει.

Ωστόσο, ο Πέτρος αναλαμβάνει το ρίσκο να κλέψει την εικόνα από το γραφείο του Ιπποκράτη, αν και αυτό απειλεί την ασφάλειά του. Η Ειρήνη προσπαθεί να βρει λύση για να τον προστατέψει από την αποκάλυψη της κλοπής. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης με τη βοήθεια της Δήμητρας σχεδιάζει να κρατήσει την Ειρήνη κοντά του, χορηγώντας της υπνωτικά που την κρατούν μακριά από το ραντεβού της με τον Πέτρο. Ωστόσο, ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου λείπει και πέφτει στα χέρια του Άγγελου, ενώ η Στέλλα υποψιάζεται τη συνεργασία της Ειρήνης με τον Παντελίδη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ